Balul Britanic 2019

Parteneri media:

 

Sponsori:


9 iunie 2019 este ziua în care are loc magicul eveniment pentru copii şi părinţi, Balul Britanic.

 

Aflat la cea de-a opta ediţie, Balul Britanic este evenimentul de înaltă ţinută organizat anual de către International House Bucharest şi English Kids Academy.

 

În cadrul prestigiosului eveniment care marchează şi în România ziua Reginei Marii Britanii, Elisabeta a II-a, vor fi premiaţi copiii care au obţinut rezultate deosebite la limba engleză pe parcursul anului şcolar 2018 – 2019 în cadrul concursurilor Fonix şi Cambridge, precum şi al altor examene internaţionale.

 

Prin intermediul programelor instituţiei organizatoare, English Kids Academy, copiii învaţă mai mult decât limba engleză: pe lângă creativitate şi lucrul în echipă, ei învaţă respectul şi responsabilitatea faţă de mediul înconjurător şi faţă de alţi copii. De aceea, ca totdeauna, evenimentul va avea şi o puternică miză caritabilă, fondurile strânse în urma vânzării biletelor fiind donate asociaţiilor caritabile.

 

Balul Britanic s-a bucurat în toate cele șapte ediții de până acum de sprijinul Ambasadei Marii Britanii la Bucureşti şi de atenţia Casei Regale a Marii Britanii, care a transmis in fiecare an Mesajul Reginei Marii Britanii Elisabeta a II-a, dedicat copiilor şi părinţilor prezenţi la eveniment.

 

Balul Britanic se distinge ca un eveniment educaţional şi cultural de elită, în cadrul căruia copiii primesc premii educaţionale şi au parte de o experienţă de neuitat, cu o mulţime de surprize. Printre premiile acordate copiilor se numără: produse educaţionale, cărţi, rechizite, vouchere cu premii, multe surprize culinare şi momente artistice special create pentru ei.

 

Evenimentul va aduna aproximativ 700 de invitaţi: elevi ai unor prestigioase şcoli din Bucureşti, cursanţi ai English Kids Academy, părinţi, profesori, directori ai instituţiilor de învăţământ premiate, înalţi demnitari şi reprezentanţi marcanţi din domeniul educaţiei.

 

Cursanţii English Kids Academy şi elevii premiaţi în cadrul concursurilor Fonix şi Cambridge vor sărbători astfel sfârşitul anului şcolar în cadrul British Ball 2018, purtând costume de epocă, bucurându-se de premii, concerte şi multe surprize.

 

Aşadar, Balul Britanic este un eveniment de elită pentru Bucureşti, orientat spre mai multe direcţii:

  • susţine şi promovează învăţământul de calitate
  • promovează valorile în societatea românească
  • sărbătoreşte în România ziua Reginei Marii Britanii, Elisabeta a II-a
  • premiază elevii cu cele mai bune rezultate la engleză pe parcursul anului academic
  • donează fonduri pentru importante cauze caritabile
  • găzduieşte un program cultural complex, incluzând reprezentaţiile artistice ale copiilor prezenţi la eveniment, dar şi pe cele ale unor artişti cunoscuţi.

 

Cine suntem noi, organizatorii?

Suntem International House. Venim din Londra, existăm de 65 de ani în lume şi de 17 ani în Bucureşti şi am pus bazele standardelor predării limbii engleze în lume: primul curs de pregătire a profesorilor de engleză din lume a avut loc la International House din Londra, acum mai bine de 50 de ani.

 

International House Bucureşti este liderul cursurilor de limba engleză din România (poziţie certificată de Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România 5 ani la rând) şi este membru al International House World Organisation, care numără peste 160 de centre de limbi străine în peste 52 de ţări. De 17 ani suntem în România şi ne ajutăm cursanţii să vorbească engleza corect, fluent şi convingător.

 

De anul acesta International House București a lansat centrul CELTA de formare a profesorilor, alăturându-se astfel unui grup de elită format din peste 300 de centre aflate în parteneriat cu Cambridge Assessment English în 70 de ţări din lume, şi devenind unul dintre cele 58 de Centre CELTA de Formare Profesională pe care International House World Organisation (IHWO) le are la nivel global şi unde 4000 de profesori urmează cursul CELTA în fiecare an.

 

International House Bucureşti este singurul centru acreditat de pregătire a profesorilor în predarea limbii engleze pentru copii şi adolescenţi, derulând un curs de calificare a profesorilor moderat de Universitatea din Cambridge. English Kids Academy este divizia International House specializată în engleza pentru copii.

 

Credinţa noastră este că printr-o cunoaştere mai bună a limbilor străine şi printr-o educaţie timpurie variată sunt posibile facilitarea comunicării şi interacţiunea dintre oameni de diferite naţionalităţi, se înlesnesc libera circulaţie, înţelegerea reciprocă şi cooperarea pentru construirea unei societăţi încrezătoare şi de succes.

 

Scopul este de a contribui la dezvoltarea cu succes a noii generaţii de copii din România şi de a dezvolta o societate bazată pe valori, competenţe şi dialog.

 

Obiectivul nostru principal este să creştem motivaţia copiilor de a studia limba engleză, întrucât cunoaşterea limbii engleze va constitui o condiţie pentru a putea accesa studii în străinătate sau locuri de munca de succes.

 

Organizatorii le mulţumesc sponsorilor şi partenerilor, cu ajutorul cărora evenimentul se bucură an de an de un incredibil succes şi oferă o experienţă specială tuturor participanţilor.

About Author

Related posts

Engleza britanică, calea către certificări de renume Despre diferențele de vocabular și gramatică între engleza americană și cea britanică

Engleza britanică, calea către certificări de renume: Despre diferențele de vocabular și gramatică dintre engleza americană și cea britanică

Limba engleză își are rădăcinile în insulele britanice, dar s-a răspândit și a evoluat în mod distinct și în SUA, dar și alte zone ale lumii. Astfel, au apărut variantele britanică și americană ale limbii engleze, care, deși împărtășesc multe elemente comune, prezintă și...

Citeşte mai departe
Prezentul simplu în engleză - învață particularitățile acestui timp verbal într-un mod simplu și eficient!

Prezentul simplu în engleză – învață particularitățile acestui timp verbal într-un mod simplu și eficient!

Prezentul simplu este unul dintre cele mai importante timpuri verbale din limba engleză, reprezentând fundamentul comunicării de zi cu zi. Este o componentă esențială a gramaticii engleze, fiind utilizat pentru a exprima acțiuni obișnuite, fapte generale și evenimente programate. De asemenea, acest timp verbal...

Citeşte mai departe
Verbele auxiliare în engleză și utilizarea lor în funcție de nivelul studiat

Verbele auxiliare în engleză și utilizarea lor în funcție de nivelul studiat

Verbele auxiliare reprezintă o componentă vitală a limbii engleze și sunt esențiale pentru înțelegerea și utilizarea corectă a structurii propozițiilor, a timpurilor verbale și a formării întrebărilor și negațiilor. Aceste verbe adaugă subtilitate și precizie comunicării în limba engleză și sunt considerate o piatră...

Citeşte mai departe