[:ro]

Print
În fiecare an, de ziua Reginei Marii Britanii, International House și divizia sa de engleză pentru copii, English Kids Academy, organizează Balul Britanic în București.

Organizatorii au primit un Mesaj din partea Reginei Marii Britanii Elisabeta a II-a, dedicat tuturor celor prezenți la eveniment.

Evenimentul este susținut de Ambasada Britanică, este realizat cu sprijinul Primăriei Generale și al Inspectoratului Școlar al Municipiului București și are un dublu scop: să celebreze rezultatele deosebite ale copiilor la limba engleză și să strângă fonduri pentru cauze caritabile.

Facem acest lucru întrucât la English Kids Academy copiii învață mai mult decât limba engleză, învață valori umane fundamentale cum ar fi: solidaritatea între oameni, respectul față de aproapele nostru, față de mediul înconjurător, față de planeta pe care trăim și, mai ales, grija și atenția față de cei mai puțin favorizați de soartă.

Pentru a vă ilustra atmosfera Balului Britanic, puteți accesa linkul de mai jos, unde veți vedea ce s-a întâmplat la ediția de anul acesta. Vizionare plăcută!

verso-diplome-si-certificate---cu-toti-sponsorii

Mai multe detalii despre eveniment si organizatori gasiti aici

Fotografii British Ball 2014:

[:]

About Author

Related posts