În exclusivitate în România, EKA garantează succesul fiecăruia dintre cursanții săi la examenul Cambridge corespunzător nivelului și vârstei sale. În caz de nepromovare, ne angajăm să returnăm integral taxa de curs pe anul școlar respectiv. Aceasta este garanția* prin care vă asigurăm că la EKA pregătirea pentru examene Cambridge este 100% de succes.

* Acordarea acestei garanții este supusă unor termene și condiții pentru comunicarea cărora vă stăm la dispoziție.

Performanța EKA în pregătirea copiilor pentru examenele Cambridge:

  • 100% rată de promovare
  • 2300 de copii cu punctaj maxim la Speaking, în ultimii 7 ani
  • cele mai bune rezultate din lume la Listening, Reading, Speaking și Writing, între 2017-2020, la nivelurile FCE și PET
  • statut de Gold Preparation Centre pentru 2 ani consecutivi

Ce sunt examenele Cambridge?
Aceste teste de limba engleză se adresează copiilor cu vârsta între 7 și 18 ani și verifică cele patru abilități lingvistice de bază (Listening, Reading, Speaking, Writing).

În urma susținerii cu succes a examenelor Cambridge, copiii obțin certificate fără dată de expirare, recunoscute atât la nivel național (pentru admiterea la licee bilingve și pentru Bacalaureat), cât și internațional (pentru admiterea la facultăți din străinătate).

 

 

Pentru susținerea examenelor Cambridge în București, EKA are încheiat un parteneriat de lungă durată cu European Examinations Centre, cel mai serios organizator de examene autorizate din România.

Vedeți AICI

  • care sunt examenele corespunzătoare fiecărei vârste
  • ce documente sunt necesare pentru înscriere