EKA se deosebește de alte centre de engleză pentru copii și prin preocuparea de a vă oferi idei, sfaturi și soluții pentru construirea și menținerea unei relații părinte-copil care să vă aducă mulțumire și bucurie.

Din această preocupare s-au născut Conferințele EKA: o serie de evenimente periodice destinate comunității părinților, abordând o varietate de teme de actualitate (de la educația digitală a copiilor la inteligență emoțională) și având, ocazional, invitați/speakeri de top din domeniul dezvoltării copilului.

În ceea ce ne privește, ne preocupă continuu să vă oferim instrumente pentru dezvoltarea cât mai armonioasă a copiilor și adolescenților.

De aceea am creat un nou concept special: #conferințeleEKA.
Este vorba despre o serie de evenimente socio-educative care vor contribui la îmbunătățirea relațiilor părinți – copii, totodată dorind să atragem atenția asupra unor probleme reale cu care se confruntă noile generații de copii și adolescenți.
În cadrul acestor conferințe, invitați vor fi experți în domenii asociate creșterii și educației copiilor.

Mai mult decât engleză - Conferințele Eka

Conferințele viitoare:

img
Program conferinţe 2022 - 2023

Conferințele trecute:

img
5 aprilie 2019

Creierul meu și inteligența emoțională a copiilor noștri – partea a 2-a

Informațiile fundamentale despre creierul copilului meu 5 abilități cheie de dezvoltat pentru sănătatea fizică, emoțională și socială 5 exerciții practice pentru creierul meu…..

 

Read More

15 martie 2019

Creierul meu și inteligența emoțională a copiilor noștri

Informațiile fundamentale despre creierul copilului meu 5 abilități cheie de dezvoltat pentru sănătatea fizică, emoțională și socială 5 exerciții practice pentru creierul meu…..

 

Read More

18 ianuarie 2019

Reușita copilului meu adolescent

n primii ani de viață ai copilului suntem lângă ei fără încetare, având grijă să simtă toată implicarea și tot atașamentul nostru. Zi și noapte le veghem somnul, alimentația, interacțiunile, în general, dezvoltarea ……

Read More