1. DREPTUL DE PROPRIETATE ASUPRA MĂRCILOR ȘI CONȚINUTULUI SITE-ULUI

English Kids Academy este o marcă înregistrată, proprietate a IHB Language Training Center SRL. Site-ul englezacopii.ro este proprietatea Asociației EKA – Educație pentru liderii de mâine, înreg. la Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti cu Certificat nr. 6 din 26.01.2012 si CIF 29707051. Adresa de corespondență : Strada Lânăriei nr. 93-95, T-Center, etaj 1, sector 4, Bucuresti.

Conținutul și design-ul englezacopii.ro sunt proprietatea Asociației EKA – Educație pentru liderii de mâine și sunt protejate prin legislația română în vigoare cu privire la drepturile de autor și alte drepturi conexe.

În situația în care considerați că un anumit conținut din site-ul englezacopii.ro încalcă drepturile dvs. de proprietate intelectuală sau alte drepturi personale, vă rugăm să ne sesizați la englezapentrucopii@ih.ro pentru a investiga acest aspect și a acționa în conformitate cu legislatia în vigoare.

Niciun conținut aflat pe englezacopii.ro nu poate fi folosit, copiat, reprodus sau distribuit fără a avea în prealabil acordul scris al Asociației EKA – Educație pentru liderii de mâine.

Asociația EKA – Educație pentru liderii de mâine își rezervă dreptul ca oricând să modifice, să adauge sau să elimine părți din conținutul aflat pe englezacopii.ro.

 

2. POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE ȘI PROTECȚIA DATELOR

Prin completarea formularelor de înregistrare online, vizitatorii site-ului englezacopii.ro sunt de acord ca datele personale pe care le completează să intre în baza de date a Asociației EKA – Educație pentru liderii de mâine și să primească mesaje cu privire la proiecte, cursuri, servicii, campanii promoționale, concursuri sau orice alte acțiuni ale asociației.

Ne angajăm să vă protejăm datele personale și să respectăm legislatia română și europeană referitoare la protecția datelor cu caracter personal furnizate prin intermediul formularelor din cadrul englezacopii.ro.

Când ne referim la date cu caracter personal vrem să spunem informații care includ numele și prenumele dumneavoastră și ale copiilor, vârstă, adresă, numere de telefon și adrese de email, dar mai pot include și preferințe și detalii despre pasiuni și interese.

Vă asigurăm că aceste tipuri de date vor fi colectate numai dacă dumneavoastră ni le furnizațiîn mod voluntar, prin propria voință si in mod neechivoc, de exemplu, prin intermediul unui formular de solicitare informații. În aceste cazuri vom folosi datele dumneavoastră pentru a răspunde la cererile sau întrebările dumneavoastră.

Furnizarea datelor pentru primirea mesajelor publicitare este opțională, iar refuzul furnizării acestor date nu vă împiedică să beneficiezi de serviciile EKA . În același timp, noi, la English Kids Academy predăm nu doar limba engleză, ci construim parteneriate puternice pentru educația copiilor dumneavoastră, iar ultimii 15 ani ne arată că numai printr-un permanent dialog și o relație de comunicare strânsă copiii ating cele mai bune rezultate.

English Kids Academy se aliniază prevederilor Regulamentului 2016/679/UE inclusiv prin inițierea certificării sistemului de securitate în conformitate cu cerințele ISO/IEC 27001.

Standardul are la bază urmatoarele principii care definesc securitatea informației: confidențialitatea, integritatea și disponibilitatea informației. Abordarea acestui standard asigură o securitate pe termen lung bazându-se pe implementarea de politici, proceduri și metode de securitate destinate protejării informațiilor și resurselor organizațiilor. Prin reducerea la maximum a riscurilor se garantează că sistemul de management este funcțional și îndeplineste cerințele operaționale ale companiei, așteptările clienților și se conformeaza legislației în vigoare.

Ca parte a activității noastre, gestionăm securitatea serviciilor, datelor și proceselor noastre în ISMS (Sistem de management al securității informațiilor), care este evaluat pe parcursul anului prin audituri.

Vă mai precizăm că English Kids Academy nu va dezvălui datele cu caracter personal colectate, cu excepția angajaților și colaboratorilor autorizați (profesori) și contractorilor/partenerilor ce au calitatea de persoane împuternicite (de exemplu European Examination Centre ) cărora aceste date le sunt necesare pentru a contribui la buna desfășurare a serviciilor EKA.

Indiferent de momentul la care acceptați comunicări din partea noastră, puteți în orice moment, cu ușurință, să vă exercitați dreptul de retragere. De asemenea, mai beneficiați de următoarele drepturi: dreptul de a rectifica sau completa datele cu caracter personal, dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), dreptul de a obține restricționarea prelucrării, dreptul de a vă opune prelucrării datelor cu caracter personal în scop publicitar, dreptul la portabilitatea datelor.

De asemenea, din 25 mai 2018, dacă aveți nemulțumiri sau întrebări legate de prelucrarea datelor personale vă puteți adresa persoanei desemnate cu atribuții de protecție a datelor la adresa support@ih.ro . Plângeri referitoare la prelucrarea datelor personale pot fi adresate Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (anspdcp@dataprotection.ro).

 

3. SUGESTII ȘI RECLAMAȚII

Utilizatorii site-ului englezacopii.ro pot trimite întrebări, sugestii, sesizări și reclamații cu privire la conţinutul şi formatul site-ului englezacopii.ro pe adresa de email cursuripentrucopii@ih.ro sau ne pot contacta telefonic la 0723 900204.

ANPC