Balul Britanic 2016

[:ro]

1

In data de 11 Iunie 2016 se va desfasura cea de-a V-a editie a ,,Balului Britanic” pentru parinti si copii. Evenimentul de inalta tinuta este organizat de catre International House Bucharest si English Kids Academy, cu sprijinul Institutiei Prefectului Municipiului Bucuresti, Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti si al Excelentei Sale, Domnul Paul Brummell – Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord.

In cadrul evenimentului care marcheza si in Romania  ziua Reginei Marii Britanii, Elisabeta a II-a, vor fi premiati copiii cu merite deosebite la limba engleza pe parcursul anului scolar 2015 – 2016 in cadrul concursului Fonix si a altor examene internationale. Concursul de limba engleza Fonix este organizat gratuit in scolile publice  din Bucuresti cu acordul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti.

In cadrul programelor English Kids Academy copiii invata mai mult decat limba engleza: pe langa creativitate si lucrul in echipa, ei invata respectul si responsabilitatea fata de mediul inconjurator si fata de alti copii. De aceea, ca de fiecare data, evenimentul va avea si o puternica miza caritabila, strangand fonduri pentru Asociatia M.A.M.E., care, pe langa sprijinul direct acordat  persoanelor bolnave, organizeaza si evenimente educationale pentru copiii bolnavi si fara posibilitati financiare.

Balul Britanic beneficiaza an de an de spriijinul  Ambasadei Marii Britanii la Bucuresti si de atentia Casei Regale a Marii Britanii care ne-a transmis in fiecare an Mesajul Reginei Marii Britanii Elisabeta a II-a, dedicat copiilor si parintilor prezenti la eveniment. Balul se afirma ca un eveniment educational si cultural de elita, in cadrul caruia copiii primesc premii educationale si au parte de o experienta de neuitat cu o multime de surprize. Printre premiile acordate copiilor se numara:  tabara educationala de doua saptamani in Marea Britanie, tabere cu profesori britanici in Romania,  produse educationale, carti, rechizite, vouchere cu premii, multe surprize culinare si momente artistice dedicate lor. Printre artistii care au confirmat prezenta pana in acest moment, amintim pe:  Cvartetul Anima, Raluca Iurascu şi Alexandru Roşu, grupul de copii condus de Virgil Popescu si Oana Sarbu, trupa de dans coordonata de Alex Nistor, Lidia Buble.

Pentru a va introduce deja in atmosfera feerica a balului, va invitam sa accesati http://englezacopii.ro/cea-de-a-patra-editie-a-balului-britanic/ .

Evenimentul  va aduna aproximativ 700 de invitati: copii ai unor prestigioase scoli din Bucuresti, cursanti ai English Kids Academy, parinti, profesori, directori ai institutiilor de invatamant premiate, inalti demnitari si reprezentati marcanti din domeniul educatiei.

Elevii English Kids Academy si elevii premiati in cadrul concursului Fonix vor sarbatori astfel sfarsitul anului scolar in cadrul British Ball, purtand costume de epoca, bucurandu-se de premii, surprize, concerte .

Asadar, Balul Britanic este un eveniment de inalta tinuta pentru Bucuresti, orientat spre mai multe directii:

  • sustine si promoveaza invatamantul de calitate
  • promoveaza valorile in societatea romaneasca
  • sarbatoreste in Romania ziua Reginei Marii Britanii, Elisabeta a II-a
  • premiaza elevii cu cele mai bune rezultate la engleza pe parcursul unui an academic
  • doneaza fonduri pentru importante cauze caritabile
  • gazduieste un program cultural complex, incluzand reprezentatiile artistice ale copiilor prezenti la eveniment, dar si pe cele ale unor artisti cunoscuti (Cvartetul Anima, Raluca Iurascu şi Alexandru Roşu, Lidia Buble, etc).

Cine suntem noi, organizatorii? Suntem International House, venim din Londra, existam de peste 60 de ani, am pus bazele standardelor predarii limbii engleze in lume – primul curs de pregatire a profesorilor de engleza din lume a avut loc in International House in Londra, acum mai bine de 50 de ani. International House Bucharest este liderul cursurilor de limba engleza din Romania (pozitie certificata de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania 5 ani la rand) si este membru al International House World Organization,  care numara peste 150 de centre de limbi straine in peste 50 tari. In premiera in Romania, de anul acesta, International House Bucuresti devine singurul centru acreditat de pregatire a profesorilor in predarea limbii engleze pentru copii si adolescenti, curs de calificare a profesorilor moderat de Universitatea din Cambridge. De 14 ani suntem in Romania si ajutam oamenii sa vorbeasca engleza corect, fluent si convingator; English Kids Academy este divizia International House specializata in engleza pentru copii.

Credinta noastra este ca printr-o cunoastere mai buna a limbilor straine si printr-o educatie timpurie variata este posibila facilitarea comunicarii si interactiunea dintre oameni de diferite nationalitati, se inlesneste libera circulatie, intelegerea reciproca si cooperarea pentru construirea unei societati increzatoare si de succes.

Scopul este de a contribui la dezvoltarea cu succes a noii generatii de copii din Romania si de a dezvolta o societate bazata pe valori, competente si dialog.

Obiectivele noastre sunt sa crestem motivatia copiilor de a studia limba engleza, intrucat cunoasterea limbii engleze va constitui o conditie pentru a putea accesa studii in strainatate sau locuri de munca de succes, de asemenea sa acordam acces copiilor la educatia britanica prin acordarea de premii sau burse.

Organizatorii le multumesc sponsorilor si partenerilor, cu ajutorul carora evenimentul se bucura an de an de un real succes si ofera o experienta deosebita tuturor participantilor.

2 3

[:]

About Author

Related posts

Engleza britanică, calea către certificări de renume Despre diferențele de vocabular și gramatică între engleza americană și cea britanică

Engleza britanică, calea către certificări de renume: Despre diferențele de vocabular și gramatică dintre engleza americană și cea britanică

Limba engleză își are rădăcinile în insulele britanice, dar s-a răspândit și a evoluat în mod distinct și în SUA, dar și alte zone ale lumii. Astfel, au apărut variantele britanică și americană ale limbii engleze, care, deși împărtășesc multe elemente comune, prezintă și...

Citeşte mai departe
Prezentul simplu în engleză - învață particularitățile acestui timp verbal într-un mod simplu și eficient!

Prezentul simplu în engleză – învață particularitățile acestui timp verbal într-un mod simplu și eficient!

Prezentul simplu este unul dintre cele mai importante timpuri verbale din limba engleză, reprezentând fundamentul comunicării de zi cu zi. Este o componentă esențială a gramaticii engleze, fiind utilizat pentru a exprima acțiuni obișnuite, fapte generale și evenimente programate. De asemenea, acest timp verbal...

Citeşte mai departe
Verbele auxiliare în engleză și utilizarea lor în funcție de nivelul studiat

Verbele auxiliare în engleză și utilizarea lor în funcție de nivelul studiat

Verbele auxiliare reprezintă o componentă vitală a limbii engleze și sunt esențiale pentru înțelegerea și utilizarea corectă a structurii propozițiilor, a timpurilor verbale și a formării întrebărilor și negațiilor. Aceste verbe adaugă subtilitate și precizie comunicării în limba engleză și sunt considerate o piatră...

Citeşte mai departe