[:ro]Cea de-a patra editie a Balului Britanic

International House Bucharest si English Kids Academy vor organiza in data de 12 Iunie 2015 la Mogosoaia cea de-a patra editie a Balului Britanic, eveniment cu miza profunda pentru educatia si viitorul copiilor din Romania, cu o zi inainte de Parada Oficiala din Londra, organizata cu ocazia Queen’s Birthday. Balul Britanic, care vizeaza participarea a peste 700 de participanti, beneficiaza an de an de spriijinul  Ambasadei Marii Britanii la Bucuresti si de atentia Casei Regale a Marii Britanii care ne-a transmis Mesajul Reginei Marii Britanii Elisabeta a II-a, dedicat copiilor si parintilor prezenti la eveniment. Balul se afirma ca un eveniment educational si cultural de elita, in cadrul caruia copiii cu rezultate exceptionale la limba engleza primesc premii educationale si au parte de o experienta de neuitat cu o multime de surprize.

Evenimentul se bucura si anul acesta de sustinerea Primariei Municipiului Bucuresti si  de prezenta Ambasadorului Marii Britanii, excelenta sa Dl. Paul Brummell.

Pentru ca la English Kids Academy ne straduim sa ii invatam pe copii mai mult decat engleza, ne dorim sa le insuflam respectul si responsabilitatea: fata de mediu, fata de Pamant; respectul si bunatatea fata de ceilalti oameni, fata de alti copii, ca in fiecare an, sustinem o noua cauza caritabila: cea a copiilor aflati in grija fundatiei SOS Satele Copiilor. Astfel, contribuind cu donatii modice, vrem ca cei mici sa-si intareasca convingerea ca lucrurile simple pe care le facem in jurul nostru pot aduce schimbari majore.

Elevii English Kids Academy din clasele II – X şi elevii participanti la concursului de limba engleza Fonix (organizat in scolile de stat din Bucuresti in parteneriat cu Insectoratul Scolar Municipal) vor sărbători astfel ziua Reginei în cadrul British Ball, purtând costume de epocă, bucurându-se de premii, surprize si concerte; amintim aici cativa dintre artistii care au confirmat pana in prezent: Cvartetul Chromatic, grupul Allegretto, trupa de tobosari si dansatori coordonata de Orlando Petriceanu, Raluca Iurascu şi Alexandru Roşu, iar in final, mult apreciata de catre copii, trupa Maxim.

Atmosfera de calitate, distractia si buna dispozitie sunt garantate pentru toti!

Cu mutumiri sponsorilor Balului Britanic :

oxford1 marastudy-150 shiny logo blue.NEW.AB british-gallery-150 logo-avon-150 25 logo-BioTraditii -magazin-produse-bio11

[:]

About Author

Related posts