Balul Britanic 2018

 

Sponsori si parteneri The British Ball 2018

 

Parteneri principali:

 

Parteneri media:

 

Sponsori:

        

 

8 iunie 2018 este ziua in care are loc magicul eveniment pentru copii si parinti, Balul Britanic.

Aflat la cea de-a saptea editie, Balul Britanic este evenimentul de inalta tinuta organizat anual de catre International House Bucharest si English Kids Academy , cu sprijinul Excelentei Sale, Domnul Paul Brummell – Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord.

In cadrul prestigiosului eveniment care marcheza si in Romania ziua Reginei Marii Britanii, Elisabeta a II-a, vor fi premiati copiii cu merite deosebite la limba engleza pe parcursul anului scolar 2017 – 2018 in cadrul concursurilor Fonix si Cambridge si a altor examene internationale.

Prin intermediul programelor institutiei organizatoare English Kids Academy, copiii invata mai mult decat limba engleza: pe langa creativitate si lucrul in echipa, ei invata respectul si responsabilitatea fata de mediul inconjurator si fata de alti copii. De aceea, ca intotdeauna, evenimentul va avea si o puternica miza caritabila, fondurile stranse in urma vanzarii biletelor fiind donate asociatiilor caritabile.

Balul Britanic se bucura anual de spriijinul Ambasadei Marii Britanii la Bucuresti si de atentia Casei Regale a Marii Britanii care a transmis in fiecare an Mesajul Reginei Marii Britanii Elisabeta a II-a, dedicat copiilor si parintilor prezenti la eveniment. Balul Britanic se distinge ca un eveniment educational si cultural de elita, in cadrul caruia copiii primesc premii educationale si au parte de o experienta de neuitat cu o multime de surprize. Printre premiile acordate copiilor se numara: produse educationale, carti, rechizite, vouchere cu premii, multe surprize culinare si momente artistice special create pentru ei.

Pentru a va introduce deja in atmosfera feerica a Balului, va invitam sa urmariti urmatorul video:

Evenimentul va aduna aproximativ 700 de invitati: copii ai unor prestigioase scoli din Bucuresti, cursanti ai English Kids Academy, parinti, profesori, directori ai institutiilor de invatamant premiate, inalti demnitari si reprezentati marcanti din domeniul educatiei.

Cursantii English Kids Academy si elevii premiati in cadrul concursurilor Fonix si Cambridge vor sarbatori astfel sfarsitul anului scolar in cadrul British Ball 2018, purtand costume de epoca, bucurandu-se de premii, concerte si multe surprize.

Asadar, Balul Britanic este un eveniment de inalta tinuta pentru Bucuresti, orientat spre mai multe directii:

  • sustine si promoveaza invatamantul de calitate
  • promoveaza valorile in societatea romaneasca
  • sarbatoreste in Romania ziua Reginei Marii Britanii, Elisabeta a II-a
  • premiaza elevii cu cele mai bune rezultate la engleza pe parcursul anului academic
  • doneaza fonduri pentru importante cauze caritabile
  • gazduieste un program cultural complex, incluzand reprezentatiile artistice ale copiilor prezenti la eveniment, dar si pe cele ale unor artisti cunoscuti.

 

Cine suntem noi, organizatorii?

Suntem International House, venim din Londra, existam de 65 de ani in lume si de 15 ani in Bucuresti, am pus bazele standardelor predarii limbii engleze in lume – primul curs de pregatire a profesorilor de engleza din lume a avut loc in International House in Londra, acum mai bine de 50 de ani. International House Bucharest este liderul cursurilor de limba engleza din Romania (pozitie certificata de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania 5 ani la rand) si este membru al International House World Organization, care numara peste 150 de centre de limbi straine in peste 50 tari. International House Bucuresti devine singurul centru acreditat de pregatire a profesorilor in predarea limbii engleze pentru copii si adolescenti, curs de calificare a profesorilor moderat de Universitatea din Cambridge. De 15 ani suntem in Romania si ne ajutam cursantii sa vorbeasca engleza corect, fluent si convingator; English Kids Academy este divizia International House specializata in engleza pentru copii.

Credinta noastra este ca printr-o cunoastere mai buna a limbilor straine si printr-o educatie timpurie variata este posibila facilitarea comunicarii si interactiunea dintre oameni de diferite nationalitati, se inlesneste libera circulatie, intelegerea reciproca si cooperarea pentru construirea unei societati increzatoare si de succes.

Scopul este de a contribui la dezvoltarea cu succes a noii generatii de copii din Romania si de a dezvolta o societate bazata pe valori, competente si dialog.

Obiectivul nostru principal este sa crestem motivatia copiilor de a studia limba engleza, intrucat cunoasterea limbii engleze va constitui o conditie pentru a putea accesa studii in strainatate sau locuri de munca de succes.

Organizatorii le multumesc sponsorilor si partenerilor, cu ajutorul carora evenimentul se bucura an de an de un incredibil succes si ofera o experienta speciala tuturor participantilor.

About Author

Related posts

Engleza britanică, calea către certificări de renume Despre diferențele de vocabular și gramatică între engleza americană și cea britanică

Engleza britanică, calea către certificări de renume: Despre diferențele de vocabular și gramatică dintre engleza americană și cea britanică

Limba engleză își are rădăcinile în insulele britanice, dar s-a răspândit și a evoluat în mod distinct și în SUA, dar și alte zone ale lumii. Astfel, au apărut variantele britanică și americană ale limbii engleze, care, deși împărtășesc multe elemente comune, prezintă și...

Citeşte mai departe
Prezentul simplu în engleză - învață particularitățile acestui timp verbal într-un mod simplu și eficient!

Prezentul simplu în engleză – învață particularitățile acestui timp verbal într-un mod simplu și eficient!

Prezentul simplu este unul dintre cele mai importante timpuri verbale din limba engleză, reprezentând fundamentul comunicării de zi cu zi. Este o componentă esențială a gramaticii engleze, fiind utilizat pentru a exprima acțiuni obișnuite, fapte generale și evenimente programate. De asemenea, acest timp verbal...

Citeşte mai departe
Verbele auxiliare în engleză și utilizarea lor în funcție de nivelul studiat

Verbele auxiliare în engleză și utilizarea lor în funcție de nivelul studiat

Verbele auxiliare reprezintă o componentă vitală a limbii engleze și sunt esențiale pentru înțelegerea și utilizarea corectă a structurii propozițiilor, a timpurilor verbale și a formării întrebărilor și negațiilor. Aceste verbe adaugă subtilitate și precizie comunicării în limba engleză și sunt considerate o piatră...

Citeşte mai departe