La cursul obişnuit de limba engleză: visul nevisat…

Autor: Ilinca Stroe

 

În România sunt sute, iar în Bucureşti – zeci şi zeci de centre de limbi străine care oferă cursuri de engleză pentru copii. Urmând un curs obişnuit de limba engleză, copilul

 

Ÿ învaţă oricum engleză (fără să descopere că engleza poate fi, mai mult decât o limbă străină, un tărâm fertil pe care se sădeşte un vis puternic)

 

Ÿ este îndrumat de o profesoară amabilă (fără să afle că ea poate fi, mai mult decât o profesoară, omul care îl inspiră să îşi simtă talentele şi îl capacitează să le modeleze, să le împlinească, să le transforme în realizări)

 

Ÿ lucrează după un manual frumos colorat (fără să vadă cum acea carte poate deveni, mai mult decât un manual, poarta de intrare într-un joc al învăţării plin de vioiciune şi bucurie, care îi face mintea să zboare)

 

Ÿ face conştiincios exerciţiile (fără ştie cum acestea pot deveni, mai mult decât exerciţii, activităţi tonice în care pui suflet, alături de echipa ta, pentru a atinge un rezultat care te face să te simţi mândru de tine şi încrezător)

 

Ÿ este corectat prompt, când greşeşte (fără să simtă cum greşeala, mai mult decât o greşeală, este un prilej de învăţare, de dezinhibare şi de construire a unei personalităţi deschise, pozitive şi receptive)

 

Ÿ îşi învaţă locul şi nivelul (fără să realizeze că locul şi nivelul, mai mult decât un „dat”, sunt o ţintă şi o provocare continuă a căror forţă de atracţie îl fac mai asertiv, mai îndrăzneţ, mai agil în urmărirea aspiraţiei)

 

Ÿ se deprinde să stea cuminte la lecţii (fără să ajungă să vadă cum o lecţie, mai mult decât o lecţie, este o călătorie palpitantă în care prinde aripi, gustă competitivitatea şi responsabilitatea, şi îşi fructifică imaginaţia)

 

La un curs obişnuit de limba engleză, oferit de oricare dintre zecile şi zecile de centre de limbi străine existente, copilul învaţă engleză şi, spre deosebire de cei peste 2600 de copii care au urmat cursurile English Kids Academy (EKA) anul trecut, nu învaţă cum să se autodescopere, cum să lucreze bucuros şi eficace cu alţi copii, cum să îşi folosească constructiv creativitatea, cum să se bazeze pe gândirea lui critică pentru a lua cele mai bune decizii, cum să îşi fortifice profilul de lider pe care EKA ţine să îl modeleze în fiecare dintre copii.

 

EKA nu oferă cursuri obişnuite de engleză. EKA oferă doar mai mult decât engleză: cursuri gândite, planificate, organizate şi livrate pe coordonatele dezvoltării inteligenţei sociale şi emoţionale a copilului, pe coordonatele formării unei personalităţi echilibrate, unui caracter armonios. Astfel încât copilul care urmează cursurile EKA să devină, zi după zi, asemenea unei plăntuţe îngrijite cu suflet, cu responsabilitate şi cu cap, adultul realizat de mâine, perfect capabil să îşi împlinească talentele şi să-şi realizeze visele, pe care ni-l dorim cu toţii alături, în familie, ca şi în societate.

 

Îţi laşi copilul la un curs obişnuit de engleză?… Noi îl aşteptăm la cursurile EKA! Într-un nou an academic (septembrie 2019 – iunie 2020), cu o nouă temă a anului: GRIT – puterea şi pasiunea perseverenţei.

 

 

English Kids Academy oferă cursuri de engleză pentru copii cu vârste cuprinse între 3 şi 18 ani, pe întreaga durată a anului şcolar. Aflaţi mai multe de pe www.englezacopii.ro/more-than-english/. Informaţii şi înscrieri la [email protected].

About Author

Related posts

Gradele de comparație în engleză

Gradele de comparație în engleză: Cum să treci de la „worst” la „best” în cel mai scurt timp posibil

Limba engleză este cunoscută pentru bogăția sa în ceea ce privește gradul de comparație, care ne permite să exprimăm diferențe și similarități între obiecte sau persoane. Gradele de comparație în limba engleză sunt: pozitivul, comparativul și superlativul. În acest articol vom explora în detaliu...

Citeşte mai departe
Poeziile de dragoste în engleză, ca instrumente educative Explorează unii dintre cei mai interesanți poeți din literatura engleză!-min

Poeziile de dragoste în engleză ca instrumente educative: Explorează unii dintre cei mai interesanți poeți din literatura engleză!

Dragostea este un sentiment universal care a inspirat creații artistice în fiecare cultură și epocă. Poeziile de dragoste reprezintă o sursă de expresie emoțională și rafinament lingvistic, fiind un mod captivant de învățare și îmbunătățire a limbii engleze pentru elevii de gimnaziu și adolescenți....

Citeşte mai departe