English Kids Academy, prezent în toată România: cursurile de engleză online pentru copii de oriunde din ţară

Autor: Ilinca Stroe

Începând din acest an școlar, English Kids Academy oferă cursuri online în toată țara. Orice copil din România poate, de-acum, să urmeze un curs la EKA, întrucât formatul de predare online asigură acoperire la nivel național.

Cursurile se desfăşoară pe platforma Zoom, beneficiind de facilități cum ar fi breakout rooms pentru lucrul în perechi/echipe, whiteboard, partajare de ecran, chat și înregistrare audio-video a sesiunii. Pentru a participa, cursanții au nevoie de o bună conexiune la Internet, căști cu microfon și laptop/tabletă/smartphone.

Precedate de o campanie publicitară națională cu succes semnificativ la public, cursurile EKA începute în această toamnă sunt structurate pe module și pe grupe de vârstă, astfel încât să asigure un progres constant la fiecare nivel de dezvoltare al copilului. Modulele acoperă întreaga durată a anului școlar, iar grupele de vârstă cărora li se adresează cursul sunt: preșcolari, școlari și adolescenți.

Cum se desfăşoară o lecție EKA online? În ciuda a ceea ce s-ar putea crede despre un curs ținut în fața unui ecran, o lecție EKA online este plină de „action”! Adesea sunt incluse activităţi fizice (dans, mima, „Simon says”) care îi ridică pe copii de pe scaun și îi fac să se miște. Iar jocurile, prezentările de proiecte, concursurile și interacțiunea sunt la ordinea zilei. Urmăriți aceste fragmente de lecție pentru a vă convinge cum, la cursul EKA online, copiii învață mai mult decât engleză într-un mod plăcut și motivant:

Ce cred părinții despre cursurile online EKA? Imediat după debutul pandemiei și tranziția de la cursurile tradiționale la cele online, EKA i-a întrebat pe părinții din comunitatea sa ce părere au despre această schimbare. Feedbackul primit a confirmat faptul că, prin cursurile online, EKA le este de ajutor părinților în organizarea programului zilnic al copilului și le face o bucurie copiilor oferindu-le un instrument de învățare „foarte util, ușor de folosit, vesel și animat”.

De ce să alegeți EKA? English Kids Academy este divizia pentru copii a International House București, centru de limbi străine lider pe piața românească, membru al rețelei globale International House World Organisation. Statutul de școală afiliată la IHWO înseamnă că:

      • EKA are acces permanent la expertiza și resursele unei instituții cu 68 de ani de experiență globală în domeniul educațional, preluând cele mai eficiente abordări, metodologii și tehnici de predare
      • EKA aderă la standardele de calitate aplicate de IHWO tuturor celor 160 de membri din peste 50 de țări, respectându-le în activitatea sa de zi cu zi – vedeți promisiunea IH privitoare la online
      • EKA le asigurăm profesorilor săi formare profesională continuă cu traineri internaționali, inclusiv training de specializare în predarea online

Profitați, deci, dragi părinţi aflați oriunde în România, de ocazia de a vă înscrie copilul la un curs de engleză extraordinar de bine structurat, oferit de o organizație românească branşată la trendurile educaționale internaționale, predat de profesori competenți și dedicați misiunii de a forma copii încrezători şi împliniți.

English Kids Academy (EKA) oferă cursuri de limba engleză față în față, hybrid și online pentru copii de 4 – 18 ani, pe întreaga durată a anului școlar. Cursurile EKA sunt singurele din România prin care se implementează programul RULER de dezvoltare a inteligenței emoționale, inițiat de Yale University. Pentru înscrieri și informații, contactați [email protected].

About Author

Related posts