Cambridge Assessment English premiază din nou excelenţa: English Kids Academy a devenit Gold Preparation Centre

Autor: Ilinca Stroe

Acum nici doi ani, English Kids Academy (EKA) primea, în cadrul unei ceremonii organizate în Marea Britanie, Premiul pentru Cel mai Bun Centru de Pregătire la categoria Step by Step, fiindu-ne îndeosebi apreciat minuţiosul şi bine gânditul „parcurs Cambridge” pe care îl oferim copiilor la toate nivelurile. Era atunci prima ediţie a concursului „Preparation Centre Awards” (organizat de Cambridge Assessment English, departament al prestigioasei Universităţi din Cambridge ce gestionează examenele de limba engleză), iar premiile şi le disputau nu mai puţin de 140 de centre doar din România, la care se adăugau centre din patru alte ţări din UE.

EKA îşi ocupa, astfel, locul printre centrele europene de elită în ce priveşte pregătirea pentru testele Cambridge – de la cele pentru copii (YLE) la KET, PET, FCE şi CAE. Lunile care au urmat nu au făcut decât să confirme acest statut de top, întrucât copiii care s-au pregătit pentru examene la EKA

                        ✓ au obţinut punctaj maxim la proba de speaking în proporţie de 90%

                        ✓ au avut o rată de promovabilitate de 100%

La rândul lor, Performance Reports pentru perioada 2017-2020 alcătuite recent de Cambridge evidenţiază rezultatele spectaculoasă ale EKA drept centru de pregătire. Iată-le:

                        ✓ cel mai mare procent de candidaţi cu calificativ maxim din România şi din lume la nivel FCE

                        ✓ cel mai mare procent de candidaţi cu calificativ maxim din România şi din lume la nivel PET

                        ✓ cele mai bune rezultate din lume la competenţele de bază (listening, reading, speaking, use of English, writing), la nivel FCE

În prezent, deci, EKA este unul dintre cele mai de succes centre de pregătire din întreaga lume. Felul în care îi pregătim pe copii pentru examenele de engleză Cambridge este printre cele mai eficiente existente pe mapamond. Iar cursanţii noştri, prin rezultatele obţinute la aceste teste, se plasează în elita tinerilor utilizatori de engleză de pe glob.

Aşa încât Cambridge Day, organizată în Bucureşti pe 29 februarie 2020 de către Cambridge Assessment English şi Cambridge University Press, se anunţa foarte promiţătoare. Evenimentul, care reuneşte şcoli şi profesori de engleză de pe tot cuprinsul României, cuprinde o secţiune de premiere a celor mai fidele şi active centre. Iar EKA a fost, într-adevăr, din nou câştigătoare: ni s-a decernat distincţia de Gold Preparation Centre, statut de maximă recunoaştere a performanţei în pregătirea copiilor pentru examenele Cambridge.

 

Noul statut ne onorează. Suntem profund recunoscători instituţiilor Cambridge care ne certifică reuşita, ca şi părinţilor şi copiilor alături de care obţinem aceste rezultate extraordinare. Vom confirma şi reconfirma: excelenţa este crezul nostru, iar crezul ni-l urmăm în tot ceea ce facem.

 

English Kids Academy oferă, pe perioada crizei provocate de pandemia de covid-19 (coronavirus), cursuri de engleză online pentru very young learners, produse de Net Languages şi create de experţi formaţi la International House Barcelona, precum şi  cursuri de limba engleză face-to-face în mediul virtual, pentru copii cu vârste între 4 şi 18 ani. Pentru informaţii şi înscrieri, contactaţi [email protected].    

About Author

Related posts