Tabere de engleză

tabere, copii, engleza - englezacopii.ro

TABERE ÎN MAREA BRITANIE

(8 – 17 ani)

O călătorie departe de casă de două săptămâni care lasă în inima copiilor o amprentă de bucurie și de cunoaștere pentru o viață întreagă. Alături de copii din toată lumea, descoperim complexe studențești ca în „Harry Potter” (clădiri impozante de piatră, gazon impecabil, lac/piscină, terenuri de sport). Facem excursii în locuri emblematice (în trecut, Brighton, Glasgow, etc.). Mai presus de toate, „respirăm engleză” prin toți porii, comunicând exclusiv în această limbă în mediul ei natural.  Și, cine știe, poate că odată cu această experiență ni se deschide apetitul să studiem,  peste ani,  în străinătate 😊

tabere, urbana, copii, engleza, englezacopii.ro

TABERE URBANE

(8 – 12 ani)

O săptămână de activitate citadină febrilă, în care profităm cu elan de tot ce are orașul de oferit mai bun! Aer cosmopolit prin interacțiunea cu profesori nativi din diverse regiuni vorbitoare de engleză; mese și gustări atent pregătite după principii nutriționiste; activități fizice, competiții și mișcare în parc; antrenament pentru minte și spirit – brainology; provocări incitante pe care le rezolvăm cu sufletul la gură; și balsam pentru suflet, prin activități de cultivare a inteligenței emoționale. O aventură urbană pentru corp și creier care ne va lăsa cu amintiri dragi, dragi!

Despre experiența EKA în organizarea taberelor pentru copii în limba engleză

International House București este, de aproape 20 de ani, afiliată reputatei rețele globale International House World Organisation, care are 68 de ani de expertiză în crearea de programe în domeniul predării limbilor străine. Inspirați de experiența IHWO, am organizat prima tabără de engleză pentru copii în 2006 și, de atunci, oferta noastră de tabere de vară ce includ și predarea/perfecționarea englezei s-a extins continuu. Colaborăm, în pregătirea acestor adevărate evenimente educaționale pentru copii și tineri, cu International House Londra și alte entități britanice și românești. An de an, de 15 ani, pregătim veri în care copiii se dezvoltă pentru întreaga viață!

experienta in tabara english kids academy

Facilitățile oferite în taberele de limba engleză

Toate taberele organizate de EKA utilizează locații din România sau din Marea Britanie care asigură:

 • cazare confortabilă
 • mese sănătoase, proaspete și gustoase
 • spații de joacă și/sau de recreere atât la interior, cât și în aer liber
 • acces ușor la obiective turistice din împrejurimi
 • toate facilitățile și echipamentele necesare desfășurării lecțiilor de engleză
 • supraveghere de către adulți și asistență medicală disponibilă 24/24

Profesorii prezenți în taberele de limba engleză

profesori tabara english kids academy

Toți profesorii din taberele EKA dețin calificări recunoscute internațional și sunt specializați în predarea limbii engleze pentru copii și adolescenți. În plus, EKA își selectează profesorii având în vedere un set de calități specifice: pasiunea de a lucra cu copiii, creativitatea, amabilitatea, onestitatea, bunăvoința, altruismul, gândirea pozitivă și, nu în ultimul rând, grija părintească pentru cei mici. Profesorii noștri, români și britanici, au toate aceste calități și formează o echipă descrisă drept extraordinară în feedbackul primit de la părinți.

Locurile unde se organizează taberele

În fiecare an, EKA alege locuri diferite pentru desfășurarea taberelor, astfel încât copiii care participă mai mulți ani consecutiv să aibă prilejul de a descoperi mereu locuri noi.

locuri anglia tabara english kids academy

Pentru taberele din Marea Britanie, EKA optează pentru locații ce oferă o autentică experiență de studiu britanică: colegii și complexe studențești „cu caracter”, cu arhitectură și peluze tipic englezești, dotate cu terenuri de sport și, de regulă, cu alte facilități cum ar fi bibliotecă sau piscină.

locuri urbane tabara english kids academy

Tabăra urbană EKA are loc la sediul nostru din Tineretului, care dispune de lounge pentru recreere, săli de curs dotate cu aparatură modernă (videoproiectoare, table inteligente) și curte interioară. Sediul este central, în proximitatea a două frumoase parcuri (Tineretului și Carol), foarte ușor accesibil cu mijloacele de transport în comun (metrou, autobuz, tramvai).

Atmosfera din tabere

Cui se adresează taberele de engleză organizate de English Kids Academy

Organizarea taberelor se face pe principiul vârstei: copiii de aceeași vârstă au, de regulă, același nivel de engleză, astfel că pot învăța împreună fără dificultăți sau decalaje, printre copii de aceeași vârstă cu care au multe lucruri în comun.

 • Taberele în Marea Britanie: 8 – 17 ani
 • Tabăra urbană în București: 8 – 12 ani

Beneficiile taberelor de limba engleză pentru copii

Datorită abordării noastre, calității programului și personalului EKA/IH, un copil care participă la oricare dintre taberele noastre încheie această experiență absolut îmbogățit! Pentru că:

 • devine mai SOCIABIL: aflat într-un mediu atât de divers, cu profesori și copii din alte locuri și/sau culturi, învață să își comunice ideile, emoțiile, opiniile și interesele într-un fel asertiv, echilibrat și respectuos, învață să lege prietenii și să își formeze relații noi
 • își formează/exersează un set valoros de ABILITĂȚI DE VIAȚĂ: prin diversitatea de activități incluse, de la lecții de engleză la quizuri, copilul își dezvoltă cultura generală, creativitatea, gândirea critică, spiritul de echipă, talentele, adaptabilitatea, etc.

   

 • primește o CURĂ DE SĂNĂTATE: grație programului atent gândit, se asigură atât o dietă sănătoasă, cât și mișcare fizică și un regim de odihnă adecvat, acoperindu-se totodată aspectele cognitive și emoționale necesare dezvoltării echilibrate a copilului

   

 • devine mai SIGUR PE SINE și AUTONOM: departe de acasă, unde adesea părinții sau bunicii fac totul, copilul învață să devină independent, sub atenta supraveghere a personalului EKA, și să ia singur decizii curente (haine de purtat, ordine în cameră, etc.)
 • câștigă simțitor FLUENȚĂ ÎN ENGLEZĂ: comunicarea se face predominant sau chiar exclusiv în engleză, iar asta într-un mediu de comunicare autentic, unde engleza este vehicul de autoexprimare, dar și de rezolvare a unor probleme curente

   

Activități specifice taberelor de limba engleză

În taberele din România și Marea Britanie, precum și în tabăra urbană, copiii participă la

 •  lecții interactive de engleză
 • jocuri
 • concursuri 
 • deplasări/drumeții/excursii
 • prezentări
 • miniproiecte în echipă
 • ateliere de arte & meșteșuguri, de scriere creativă, de dans & muzică
 • quizuri
 • talent shows
 • dezbateri despre branduri, companii și lideri
 • prezentări de miniproiecte
 • analize ale profilului și rolului de manager
 • studii de caz din domeniul marketing/publicitate/sales
 • jocuri de rol cu tehnici de negociere
 • consultări privind cariera viitoare

În ce tabără alegi să mergi?

Feedback de la copii și părinți