Tabăra urbană pentru copiii iubitori de limba engleză
”JUNGLA DIN ORAȘ”

Tabăra Urbană „Jungla din Oraș” este un produs educațional inovativ, conceput pentru a ține pasul cu dorința celor mici de a descoperi lumea, cu nivelul lor de energie, dar și cu nevoia lor de relaxare. Este mai mult decât o simplă tabără de vară. Este o experiență captivantă, îmbogățită cu jocuri și activități în aer liber, în care copiii își pot dezvolta limba engleză alături de profesori specializați pe predarea la această

PROGRAM

 • null

  DIMINEAȚA

  Micuții exploratori sunt întâmpinați cu zâmbete calde și entuziasm contagios. În fiecare dimineață, ora 8:30, porțile centrului nostru se deschid pentru o zi plină de aventuri și învățare.

 • null

  ÎN TIMPUL ZILEI

  Micuții călătoresc prin „jungla orașului”, explorând parcuri, grădini și locuri interesante, descoperind minunile naturii și alegându-și locuri de joacă preferate. În timp ce se bucură de soarele blând și de aerul proaspăt, copiii sunt ghidați să interacționeze în limba engleză, transformând fiecare moment într-o oportunitate de învățare și dezvoltare personală.

 • null

  DUPĂ PRÂNZ

  Vine momentul relaxării și al odihnei în corturile noastre confortabile, unde micuții pot savura o binemeritată siestă în mijlocul „junglei orașului”.

 • null

  ... APOI

  Activitățile de socializare și dezvoltarea autonomiei sunt integrate în mod creativ. Prin jocuri de echipă, activități artistice și proiecte practice, copiii își dezvoltă abilitățile sociale într-un mediu distractiv și stimulativ, punând astfel punct unei zile pline de aventuri.

Cu decoruri tematice impresionante care aduc jungla la viață în inima orașului, Tabăra Urbană „Jungla din Oraș” promite o experiență de neuitat, plină de distracție și învățare pentru fiecare mic explorator.

Program: 08.30 – 18.30
Perioade și locații

Sediul Militari – 1 -5 iulie 

Sediul Tineretului – 19 – 23 august

Adrese sedii

Sediul EKA Tineretului: str. Lânăriei 93 – 95, sector 4

Sediul EKA Militari: B-dul Timișoara 42G, complex rezidențial GranVia Park, sector 6

Preț: 1.520 lei / program Luni-Vineri   Sunt de acord cu termenii și condițiile

  Am citit și am înțeles Politica de Confidențialitate