Cursuri intensive de limba engleză pentru copii (4-10 ani)

Cursurile noastre intensive de vară au drept obiectiv principal predarea și exersarea limbii engleze într-un mod atrăgător și distractiv pentru copii, astfel încât nivelul de competență lingvistică a acestora să se mențină și pe durata vacanței, iar cursanții să își continue progresul la limba engleză într-o atmosferă relaxată și plăcută.

Am promis însă să le oferim copiilor mai mult decât engleză. De aceea, obiectivul secundar al cursurilor noastre intensive de vară este acela de a le crea condiții propice pentru a-și descoperi și cultiva talentele și preocupările într-un mediu educațional prietenos și încurajator, modelat după principiile Programului RULER (Yale University, SUA) pentru dezvoltarea inteligenței emoționale.

Detalii de desfășurare

Frecvența: zilnică, 2 ore, module de 2 săptămâni

Perioada:

1 – 12 iulie (2 săptămâni)

15 -26 iulie (2 săptămâni)

29 iulie 9 august (2 săptămâni)

19 – 30 august (2 săptămâni)

Program: 17:15 – 19:15 (față-în-față în toate cele 3 sedii: Tineretului, Mihalache și Militari)

Preț:

840 lei / modul de 2 săptămâni*

420 lei / modul de 1 săptămână

*Până pe 10.05.2024, beneficiați de o reducere de 15% la achiziționarea unui modul de 2 săptămâni.

Înscrieri cursuri intensive de vară

Aspecte cheie ale programului

Sunteți pregătiți să porniți într-o călătorie de neuitat plină de distracție, învățare și aventură în limba engleză? Nu căutați mai departe! Programul nostru de vacanță în limba engleză este conceput special pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani, oferind o experiență imersivă și captivantă adaptată intereselor și nevoilor lor de dezvoltare.

 • Module interactive

  Intrați în lumea învățării limbii engleze printr-un curs dinamic de două săptămâni, unde copiii se angajează în 2 ore de cursuri zilnice, totalizând 20 de ore de instruire imersivă.

 • Curriculum tematic de vacanță

  Spuneți adio manualelor tradiționale și salutați un curriculum inedit construit în jurul temei captivante a vacanțelor! De la explorarea destinațiilor exotice la învățarea despre tradițiile culturale, fiecare lecție este concepută pentru a stârni curiozitatea și creativitatea în micuții noștri învățăcei.

 • Instruire de înaltă calitate

  Echipa noastră de profesori pregătiți la stradarde internaționale creează un mediu de sprijin și încurajare în care fiecare copil poate prospera.

 • Orar convenabil

  Înțelegem cerințele programelor încărcate, motiv pentru care cursurile noastre se desfășoară seara, de la 17:15, permițând copiilor și părinților să participe fără a le perturba activitățile de zi cu zi.

 • Mai multe locații

  Cu trei centre convenabile amplasate în București, accesibilitatea nu este o problemă – centrele noastre sunt ușor accesibile, asigurându-ne că niciun copil nu ratează această oportunitate incredibilă.

De ce EKA

 • Activități captivante

  De la jocuri interactive la roluri și povești, lecțiile noastre sunt pline de activități concepute pentru a captiva mințile tinere și a promova dragostea pentru învățare.

 • Metoda de predare cu cele mai bune rezultate din lume

  Metoda de predare este bazată eminamente pe interacțiune, comunicare orală și lucru în echipă, cu multe activități dinamice (inclusiv fizice) care stimulează participarea activă a copiilor.

 • Construirea încrederii

  Dincolo de abilitățile lingvistice, programul nostru își propune să insufle încredere și abilități de comunicare copiilor, încurajându-i să se exprime eficient în engleză/germana/ franceză și dincolo de aceasta.

 • Continuitatea învățării limbii engleze

  Grupați în funcție de vârstă și nivelul deja dobândit, copiii vor putea să-și mențină și să-și dezvolte abilitățile lingvistice în limba străină studiată, astfel încât să nu piardă contactul cu cunoștințele dobândite în timpul anului școlar.

 • Mediu sigur și de sprijin

  Siguranța și bunăstarea copilului dumneavoastră sunt prioritățile noastre principale. Suntem singura organizație educațională din România care aplică Programul RULER conceput de Yale Center for Emotional Intelligence din cadrul Yale University (SUA), care are în centru învățarea socio-emoțională.

Înscrieri cursuri intensive de vară
Atmosfera de la cursurile de vară de engleză pentru copii
Feedback de la copii și părinți