#maimultdecatengleza

“Learning never exhausts the mind.” – Leonardo da Vinci

De câţiva ani buni încoace, i-am obişnuit pe copiii şi adolescenţii de la EKA să facă din vară anotimpul cu folos: folosirea englezei pentru a nu o uita, folosirea timpului fără a-l irosi, folosirea chefului de distracţie pentru învăţare. Reuşim să facem asta propunându-le acţiune: cursuri intensive, dar în stil relaxat; în engleză, dar cu tematici incitante pentru vârsta lor; serios pregătite, dar gata să distreze. Cursuri la care vremea frumoasă şi aerul de vacanţă tipice verii nu fac decât să aducă un plus de plăcere.

Vara aceasta nu face excepţie: live online sau faţă în faţă, în funcţie de vârstă, îi invităm pe copiii şi adolescenţii EKA să petreacă o vară pe durata căreia nu doar că nu îşi pierd nivelul de engleză atins peste an, dar fac şi progrese! Nu doar că nu se plictisesc stând acasă fără vreun program anume, dar chiar se implică entuziast în jocuri, proiecte, dezbateri! Totul, fără riscuri de sănătate pentru ei: ci din spaţiul special al lecţiei, care se va transforma, ca prin magie, în laborator, cinematograf, agora sau scenă.

Greu de crezut? Oferta tematică supertentantă riscă să vă convingă…

Lecțiile se vor desfășura față în față pentru preșcolari (4 – 7 ani) și online pentru școlari și liceeni (8 – 18 ani), pe Zoom.

Frecvența este de o sesiune de 2 ore pe zi, de luni până vineri.

Un modul de curs are 2 săptămâni. Aveți însă posibilitatea de a vă înscrie copilul fie pentru 1 săptămână (10 ore), fie pentru ambele (20 de ore).

În funcție de evoluția situației pandemice, nu excludem posibilitatea ca și cursurile pentru școlari și liceeni să poată fi susținute față în față la unul dintre sediile noastre din București, sau, dimpotrivă, posibilitatea ca, la un moment dat, şi cursurile pentru preşcolari să fie transferate în online.

 • Early Booking 1
 • In perioada 25.04 – 15.05 se va acorda o reducere de 20% din pretul modulelor, indiferent de durata perioadei pentru care se opteaza,  dar cu conditia plății integrale în avans până cel târziu la data de 15.05
 • Early Booking 2
 • In perioada 16.05 – 15.06 se va acorda o reducere de 10% din pretul modulelor, indiferent de durata perioadei pentru care se opteaza, dar cu conditia plății integrale în avans până cel târziu la 15.06
 • Reducere de Fidelitate
 • La reducerile de mai sus, se mai adaugă o reducere de fidelitate de 10% pentru clienții EKA (înscriși în anul academic 2020 – 2021)
 • Reducere de Familie
 • Se va acorda o reducere de 10% pentru mai mulți copii din aceeasi familie, din prețul fiecărui copil (frați), suplimentar față de reducerea de Early Booking si / sau cea de client EKA

E binecunoscut faptul că orice proces de învățare se bazează nu atât pe cantitatea de informație, cât mai ales pe frecvența expunerii la acea informație.

Expunerea într-o manieră diferită, relaxată la vocabularul acumulat în timpul anului școlar asigură retenţia acestuia în memoria de lungă durată.

 

Noi, la English Kids Academy, am pregătit cu grijă temele pentru cursurile intensive din vara lui 2021, tocmai pentru

 • a continua învățarea pe durata verii
 • a consolida cunoștințele acumulate în timpul anului academic
 • și pentru a face engleza cât mai distractivă

CURSURI

ÎN FUNCŢIE DE VÂRSTĂ

Pentru că la English Kids Academy si English Teens Academy îi învățăm pe copii #maimultdecatengleza, prin activitățile și temele alese cu grijă, își vor dezvolta abilități utile pentru viitorul lor:

 • Stimularea permanentă a creativității
 • Lucrul în echipă
 • Încrederea în sine

Vă puteți rezerva un loc la modulele de una sau două săptămâni de curs intensiv care se vor desfășura pe toată perioada verii față în față la distanță în mediul virtual.

Pentru întrebări sau nelămuriri vă rugăm să ne contactați la 0723 900 204 sau [email protected].

Rezervă acum un loc la cursurile academice EKA 2020 – 2021.

Cursuri intensive de vara

Categorie: