Clubul de Debate

img

Dezbaterile sunt un sport intelectual în care învățăm să ne exprimăm ideile într-un mod cât mai persuasiv și în același timp să ne dezvoltăm abilitățile de gândire critică și analitică. Aici învățăm despre cum funcționează lumea din jurul nostru și dezbatem despre ce ar trebui să se întâmple ca lucrurile să meargă mai bine.

La clubul de Debate vorbim despre o varietate mare de subiecte, începând cu politici sociale și până la microeconomie, învățând să dezvoltăm argumente din ce în ce mai convingătoare.

În luna iulie 2018 echipa de Debate English Teens Academy a participat la concursul Internațional Heart of Europe Debating Tournament în Cehia.

Marina și Tudor ne vorbesc despre frumoasa experiență din Cehia și despre relațiile de prietenie legate cu adolescenți de vârsta lor veniți din toate colțurile lumii.

Înscrie-ți și tu copilul la Clubul de Debate pentru a participa o dată pe săptămână la discuții interesante și de actualitate, pentru a-și dezvolta abilitățile de vorbire în public și, bineînțeles, pentru a vorbi fluent limba engleză.

Solicită informații