Data:

5 Aprilie 2019

Locație

sediul EKA Tineretului

Creierul meu și inteligența emoțională a copiilor noștri – partea a 2-a

Informațiile fundamentale despre creierul copilului meu
5 abilități cheie de dezvoltat pentru sănătatea fizică, emoțională și socială
5 exerciții practice pentru creierul meu

Argument:

 

„Pe măsura ce copiii se dezvoltă, creierul lor oglindește creierul părinților. Cu alte cuvinte, propria creștere și dezvoltare a părintelui, sau lipsa acesteia, are un impact asupra creierului copiilor. Pe măsură ce părinții devin mai conștienți și mai sănătoși din punct de vedere emoțional, copiii lor culeg recompensele și se îndreaptă și ei spre sănătate.

Asta înseamnă că integrarea și cultivarea propriului creier este unul din darurile cele mai pline de iubire și de generozitate pe care le puteți oferi copiilor. ”

Daniel Siegel, licenţiat în medicină de la Harvard University, profesor de psihiatrie la University of California, Los Angeles, USA

 

Conferința-atelier est susţinută de Mihai Laurenţiu Gânj – unul din fondatorii IH Bucharest (de 7 ani liderul cursurilor de limba engleză din România), English Kids Academy și FasTracKids România (câștigătorul Premiului de Excelență la categoria “Cursuri pentru copii” acordat de Radio Itsy Bitsy în ian. 2016). A  fost desemnat antreprenorul anului 2010 în România de către HR Club România. Este inspector în cadrul International House World Organisation din Londra, consultant în dezvoltarea relațiilor umane în curs de validare de Institutul ESPERE din Paris și trainer calificat de Transformational Psychology Institute din Bergen, Olanda.

SOLICITĂ INFORMAȚII