Data:

10 Mai 2019

Locație

sediul EKA Tineretului

Ziua Taților

Căutăm 100 de tați implicați în educația copiilor lor!

De Ziua Taților vă invităm la un eveniment care celebrează paternitatea, recunoscând și apreciind rolul și contribuția taților la viața de familie și în creșterea copiilor.

În Evul Mediu celebrarea paternității se sărbătorea pe 19 martie, de Ziua Sfântului Iosif, numită de creștini Nutritor Domini. Sărbătoarea a fost adusă în America de către spanioli și portughezi.

Ziua Taților a fost sărbătorită oficial, pentru prima dată în România, în data de 9 mai 2010 iar de atunci se sărbătorește în fiecare an în a doua duminică a lunii mai.

Fiecare copil are nevoie atât de tatăl cât și de mama sa, pentru a crește într-un mod armonios. În etapele primare, atât tatăl și mama rămân responsabili pentru luarea unor decizii importante legate de educație și de creștere a copilului.

Aniversarea Zilei Taților oferă copiilor posibilitatea de a-și exprima dragostea și respectul pentru părinții lor, un sentiment care are ca țel consolidarea relației tată-copil și, în consecință, în dezvoltarea emoțională a fiecărui copil.

SOLICITĂ INFORMAȚII