Tabăra urbană de engleză pentru copii

Tabăra urbană de engleză pentru copii

img

English Kids Academy este divizia de cursuri pentru copii a celei mai prestigioase școli de limbă engleză de afaceri, International House.

International House este o școala cu tradiție de peste 65 ani în lume, iar în ultimii 18 ani în Romania, în domeniul cursurilor pentru copii a implementat cu succes atât cursuri extensive, cât și programe speciale pe perioada verii, tabere în Romania și în Anglia.

Ce are de câștigat copilul tău prin participarea în această tabără:

✓ Va învăța să facă față diversității si își va face prieteni noi.

✓ Își va îmbunătăţi engleza vorbită. În strânsă legătură cu adaptabilitatea are loc și comunicarea într-un mod plăcut, distractiv și eficient. Dincolo de noțiunile nou învățate, cel mai mare câștig al copiilor care merg într-o tabără de limbi străine este încrederea că pot vorbi acea limbă într-un cadru autentic.

✓ Va petrece timp în aer liber învățând și jucându-se, departe de televizor, telefoane și calculator. Puţini copii își petrec azi vacanțele desculți pe ulițele bunicilor, uitând câte o zi întreagă de televizor sau de internet. Și totuși le putem arăta celor mici că timpul poate fi ocupat cu jocuri și activități prin care socializăm, ne distrăm și… uităm de tehnologie pentru o săptămână. În plus, mișcarea și activitățile în aer liber le oferă copiilor o adevărată cură de sănătate cu care s-au întâlnit mai rar în ultima perioadă.

✓ Își va dezvolta creativitatea. Taberele îi stimulează pe copii să privească lumea cu imaginaţie. Munca în echipă, diferitele ateliere artistice sau de scriere creativă, muzică, talent show sau jocuri de rol, toate aceste oportunităţi îi ajută pe copii să-şi dezvolte gândirea creativă. Ieșind din mediul lor obişnuit și fiind expuşi la teme diverse, copiii îşi sporesc puterea creative.

✓ Dezvoltarea inteligenței emoționale prin activități propuse de Yale University prin programul Emotions Matter.

✓ Va fi mai pregătit să își facă studiile într-un mediu în care se folosește exclusiv limba engleză.

Perioade și număr de locuri disponibile:

19 – 23 iulie 2021
36

(PENTRU COPII CU VÂRSTE DE 6 – 8 ANI)

SOLD OUT
26 – 30 iulie 2021
36

(PENTRU COPII CU VÂRSTE DE 9 – 11 ANI)

SOLD OUT
2 – 6 august
36

(PENTRU COPII CU VÂRSTE DE 7 – 9 ANI)

9 – 13 august
36

(PENTRU COPII CU VÂRSTE DE 10 – 13 ANI)

Preț: 960 lei/săptămână

Locatia: sediul din Tineretului, Bucuresti

Înscrierea se înregistreaza prin completarea formularului de înscriere și prin plata unui avans minim de 300 lei. Confirmarea plății integrale trebuie înregistrată cu minimum 5 zile inainte de începerea programului.