Parteneri

Parteneri

img

Editura NICULESCU, înfiinţată în anul 1993, are o ofertă extrem de variată de titluri, cum ar fi cursuri de limbi străine, dicţionare, auxiliare și manuale şcolare, cărţi pentru copii, dezvoltare personala, parenting, sănătate etc. Din anul 2009, Editura NICULESCU a devenit partener şi distribuitor OXFORD UNIVERSITY PRESS în România, ceea ce face ca o ofertă completă de titluri pentru învăţarea şi predarea limbii engleze, de o calitate excepțională, să fie accesibilă publicului larg.

În cadrul parteneriatului dintre Editura NICULESCU și International House Bucharest, colaborăm cu succes la diversificarea ofertei educaționale, atât prin manualele Oxford University Press furnizate, cât și prin organizarea de evenimente educative pentru profesori și elevi și expoziții de carte.

EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) este o institutie autorizata de prestigioase organisme internationale de invatamant sa furnizeze in Romania, examene de atestare a cunostintelor dobandite in studierea limbilor de circulatie internationala: ENGLEZA si GERMANA.

Din primavara anului 2018, EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) functioneaza in Romania ca AUTHORISED PLATINIUM EXAM CENTRE – titulatura oferita de CAMBRIDGE ASSESSMENT ENGLISH (UK) in semn de recunoastere si apreciere a indeplinirii criteriilor functionale: livrarea de examene de limba engleza la standarde internationale, servicii de excelenta oferite clientilor, colaborari durabile realizate cu centrele partenere.

“ Educatia de calitate porneste de la varsta prescolara si continua pe tot parcursul vietii ” este deviza functionala cu care EUROPEAN EXAMINATIONS CENTRE (EECentre) se adreseaza centrelor de invatamant publice si private, profesorilor, parintilor si elevilor, companiilor si mediului de business, inca din 2011 – anul infiintarii.

 

EECentre organizeaza la nivel national o suita complexa de examene pentru limbile engleza si germana, care se adreseaza tuturor grupelor de varsta (grupa: 6-12 ani, grupa: 13-17 ani, grupa: peste 18 ani) si oricarei categorii profesionale si academice, middle si top-management.

Lucian-Caffe

Opera Comică pentru Copii este o instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București, unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează. OCC are lunar peste 15.000 de spectatori, iar în anul 2018 a pus în scenă 741 de spectacole. Opera Comică pentru Copii este mai mult decât o instituție de spectacole, organizând weekend de weekend o mulțime de activități conexe, reușind astfel să atragă mii de copii în zona culturală și oferindu-le familiilor timp de calitate împreună. Partenerii de bază, ca English Kids Academy, contribuie în mod direct la dezvoltarea proiectelor OCC, reușind împreună să contribuie, chiar și cu foarte puțin, la educația copiilor bucureșteni și nu numai.

Vă așteptăm cu drag!

Mult succes în creșterea și dezvoltarea armonioasă a copilului!

Solicită informații