Concurs de Public Speaking „The Fresh Voice of EKA”

Concurs de Public Speaking „The Fresh Voice of EKA”

img

La English Kids Academy îi învățăm pe copii #maimultdecatengleza . Le transmitem și un set valoros de cunoștințe pentru întreaga viață. Dorim să le oferim copiilor contexte diferite în care să exerseze limba engleză, dar în același timp să-și dezvolte spiritul de colaborare, abilitățile de vorbit în public și nu numai.

Așa s-a născut în 2016 și proiectul The Fresh Voice of EKA, concursul de Public Speaking pentru cursanții noștri.

English Kids Academy organizează an de an concursul de public speaking The Fresh Voice of EKA. Ajuns în 2021 la ediţia a V-a, concursul devine, în condiţiile speciale actuale, EKA Vlogging Competition. Tema, relevantă pentru tinerii utilizatori de social media cărora li se adresează competiţia, este reputaţia online. Iar mottoul care inspiră această iniţiativă provine din Grecia antică: “The way to gain a good reputation is to endeavour to be what you desire to appear.” / „Câştigi o bună reputaţie străduindu-te să fii aşa cum vrei să pari.” (Socrate)

În mod excepţional, anul acesta concursul este precedat de trei ateliere de lucru menite să îi echipeze pe tinerii concurenţi cu abilităţile digitale şi de creare de conţinut de care au nevoie pentru a realiza vlogul de înscris în competiţie. Partener EKA în acest demers educaţional suplimentar, care reconfirmă perfect angajamentul nostru de a vă oferi #maimultdecâtengleză, este Vlogging Academy – o iniţiativă creativă dezvoltată de Asociaţia Station Europe cu sprijinul Fundaţiei Robert Bosch.

Parteneri EKA Vlogging Competition 2021

StationEurope_Landscape2

Temele edițiilor de până acum au fost:

Ediția 5 (2021) - “ EKA Vlogging Competition - Online Reputation”

Ediția 4 (2019) - “A positive attitude can really make dreams come true”

Ediția 3 (2018) - “Omul cât trăiește ÎNVAȚĂ!”

Ediția 2 (2017) – “Cum e mai bine: singur sau într-o echipă?”

Ediția 1 (2016) - “Failure I can live with. Not trying is what I can’t handle”