Tabere internaționale pentru tinerii doritori să învețe limba engleză

Tabăra noastră de engleză pentru copii în Marea Britanie le oferă participanților imersiune totală în cultura britanică. Găzduiți de regulă în colegii sau universități ce dispun de facilități extraordinare (de la terenuri de sport la biblioteci), copiii urmează un program educațional de calitate excelentă, dezvoltându-și totodată abilitățile de socializare multiculturală prin contactul cu colegi din toată lumea și îmbogățindu-și semnificativ cultura generală prin vizitarea unor obiective turistice de mare valoare istorică. Pe scurt, o experiență de maturizare absolut transformatoare, deschizătoare de noi orizonturi.

Învață engleză simplu, rapid și organizat cu ajutorul taberelor

În această tabără se pot înscrie copii cu vârsta minimă de 8 ani și maximă de 17, ulterior repartizați pe grupe în funcție de nivelul lor de engleză.

Perioade și prețuri pentru Tabere in Marea Britanie

Tabăra în Marea Britanie are loc în timpul vacanței de vară, cel mai adesea în lunile iulie-august.

 

Prețul se decide în fiecare an în funcție de mai mulți factori, cum ar fi locația și conținutul programului cultural-educațional. El este comunicat din timp prin newslettere și broșuri EKA, precum și, la cerere, prin oricare dintre canalele noastre de comunicare (email, telefon, social media).