Tabără urbană engleză

Sub deviza „An English Adventure for Body and Mind”, tabăra noastră urbană de engleză pentru copii urmărește ca, timp de o săptămână, să îi țină pe copii antrenați cu entuziasm în activități benefice pentru dezvoltarea lor fizică, mentală și emoțională. Le asigurăm participanților un mediu cosmopolit, prin prezența și îndrumarea profesorilor nativi din diverse țări vorbitoare de engleză, pentru a le forma competențe interculturale. Și ne propunem să le dezvoltăm creativitatea prin implicarea în proiecte incitante și deștepte. Totul, într-un regim de viață sănătos, echilibrat: fără ecrane și cu alimentație bazată pe principii nutriționiste.

Cui se adresează taberele urbane de engleză

Sunt bineveniți în tabăra urbană toți copiii cu vârste între 6 și 13 ani, ei fiind organizați în serii pe subgrupe de vârstă, astfel încât nivelul de dezvoltare să fie același și să existe interese, gusturi, preferințe și preocupări comune.

Perioade și prețuri

Tabăra urbană se desfășoară de regulă în mai multe serii pe durata lunilor iulie și august, datele exacte variind de la an la an și fiind anunțate din timp.

 

Prețul poate suferi modificări de la an la an, în funcție de mai mulți factori, cum ar fi rata inflației. El este însă anunțat din timp prin newslettere sau broșuri, precum și, la cerere, prin oricare dintre canalele de comunicare EKA (email, telefon, Facebook, Instagram).