Tabăra engleză tineri, Tabăra engleză carieră, Tabăra engleză dezvoltare personală

Această tabără care are loc în Marea Britanie este dedicată liceenilor și își propune să le dezvolte participanților abilitățile de leadership și pe cele antreprenoriale, eventual în vederea pregătirii pentru un viitor MBA. În acest scop, tinerii beneficiază de întâlniri de lucru cu speakeri consacrați din domeniul afacerilor și participă la seminare ce abordează o multitudine de teme legate de management și administrarea afacerilor: marketing, bugete, promovare, planuri de afaceri, customer care, etc. Programul de instruire e conceput de
International House Londra și prezintă un număr important de beneficii secundare, de la exersarea englezei în mediu nativ până la dezvoltarea gândirii critice, a abilității de a lucra în echipe multinaționale sau a clarității argumentative în dezbateri.

Cui se adresează taberele urbane de engleză organizate de English Kids Academy

Tabăra se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani și cu un nivel de engleză de minimum B2 conform Cadrului European Comun de Referință pentru Limbi.

Perioade și prețuri

Tabăra se ține în timpul vacanței de vară, cel mai adesea în luna iulie.

Prețul poate varia de la an la an, în funcție de locație și de condițiile economice din Marea Britanie. El este comunicat din timp prin newslettere și broșuri EKA, precum și, la cerere, prin canalele noastre de comunicare (email, telefon, social media).

Formular de contact

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.