PREÎNSCRIERI AN ACADEMIC 2023-2024

– Ce obține copilul tău la ENGLISH KIDS ACADEMY în anul școlar 2023-2024? –

  • Învață limba engleză după o metodă antrenantă și eficientă, axată pe dezvoltarea fluenței, pe exprimare cu naturalețe și pe comunicare prin interacțiune
  • Participă la lecții cu plăcere, întrucât i se predă prin cele mai inovatoare tehnici, transmise profesorilor de la ENGLISH KIDS ACADEMY în cadrul formării profesionale continue: jocuri, activități, cântece, povești, competiții
  • Participă la lecții cu plăcere, întrucât i se predă prin cele mai inovatoare tehnici, transmise profesorilor de la ENGLISH KIDS ACADEMY în cadrul formării profesionale continue: jocuri, activități, cântece, povești, competiții.
  • Simte că progresează, de la un nivel lingvistic la următorul, prin susținerea examenelor internaționale de limba engleză Cambridge.

Suntem singura organizaţie educaţională din România care aplică Programul RULER (de la Yale University, SUA) pentru dezvoltarea inteligenţei emoţionale în comunităţile şcolare.

Suntem SINGURUL centru de limbi străine cu 12 puncte de excelenţă din maximum 12, la inspecţia independentă de la Evaluation and Accreditation of Quality Language Services (EAQUALS), din Marea Britanie.

În EXCLUSIVITATE în România, EKA (English Kids Academy) garantează succesul fiecăruia dintre cursanții săi la examenele Cambridge corespunzătoare nivelului și vârstei sale. În caz de nepromovare, ne angajăm să returnăm integral taxa de curs pe anul școlar respectiv.