După muncă şi răsplată: un nou premiu iStudy

Autor: Ilinca Stroe

 

Profesionalism. Grijă pentru cursanţi. Inovaţie. Onorarea promisiunilor şi a aşteptărilor. Comunicare fluentă cu departamentele de HR ale companiilor-client. Promptitudine. Personalizare, flexibilitate, adaptare. Deschidere. Creativitate. Concordanţă optimă cu nevoile şi cerinţele specifice ale studenţilor. La fiecare lecţie, în fiecare zi, cu fiecare nou curs, punem în practică toate cele enumerate – având continuu în vedere provocarea de a face lucrurile din ce în ce mai bine, mereu.

 

Aşa încât atunci când munca noastră este recunoscută şi răsplătită avem confirmarea faptului că am fost şi suntem pe calea cea bună în misiunea pe care ne-am asumat-o: aceea de a oferi o experienţă educaţională excelentă pentru clienţii noştri. O astfel de recunoaştere a survenit, pentru al doilea an consecutiv, în luna august, când am fost anunţaţi că International House Bucureşti (IHB) a primit Teaching Excellence Award (Premiul pentru Excelenţă în Predare) 2019/2020 din partea iStudy Guide.

 

Ghidul iStudy este o iniţiativă britanică din Birmingham, parte a extrem de bine cotatei mărci iGap Travel, care alcătuieşte anual un ghid de lux ce promovează oportunităţi şi instituţii educaţionale de excepţie din lumea întreagă: studii universitare şi postuniversitare, campusuri studenţeşti, centre şi cursuri de limbi străine, proiecte de voluntariat, opţiuni de cazare pentru studenţi internaţionali. Ghidul este publicat în versiune digitală şi tipărită, se distribuie către 500.000 de persoane şi 250.000 de abonaţi din toată lumea, şi este disponibil nu doar în biblioteci şi universităţi, ci şi, graţie parteneriatului iStudy cu Aspire & Swissport International, în 10.000 de hoteluri, în aeroporturi şi la târguri internaţionale de călătorii şi educaţie.

 

Câştigătorul unui premiu iStudy beneficiază de un profil de companie în acest Ghid: un advertorial ce îi asigură, date fiind cifrele menţionate, o vizibilitate excepţională la nivel mondial. Cum se obţine acest beneficiu extraordinar? Procesul acordării premiilor iStudy este foarte competitiv: pe durata unui an, colaboratori şi cititori ai Ghidului sunt aşteptaţi să facă nominalizări pentru toate categoriile de premii; în paralel, un juriu de experţi iStudy efectuează cercetări pentru a identifica candidaţi merituoşi. Selecţia finală garantează că doar cele mai valoroase companii şi instituţii sunt premiate, astfel încât iStudy Awards să continue să reprezinte absoluta excelenţă în industria educaţională.

 

Iată, concret, ce caracteristici ale IHB sunt elogiate anul acesta prin acordarea premiului iStudy pentu Excelenţă în Predare 2019/2020:

Ÿ echipa de profesori calificaţi a IHB oferă o curriculă şcolară atent concepută şi de înaltă calitate, care sporeşte implicarea cursanţilor şi optimizează învăţarea unei limbi străine

Ÿ IHB asigură servicii profesioniste de maximă calitate în ce priveşte conţinutul şi structura curriculei de curs

Ÿ IHB realizează combinaţia perfectă dintre învăţare şi experienţă, prin aceea că asigură un mediu de învăţare autentic pentru perfecţionarea abilităţilor lingvistice ale cursanţilor

Ÿ cursanţii IHB, atât adulţi, cât şi copii, beneficiază de dotări şi profesionalism pedagogic de primă calitate, într-o instituţie educaţională de anvergură mondială

Ÿ IHB excelează în toate aspectele educaţionale

 

Nu în ultimul rând, se arată în materialul de promovare a IHB ca laureat iStudy, „juriul a fost în mod deosebit impresionat de cursul CELTA pe care IHB a început să îl ofere din mai 2019, în parteneriat cu Universitatea din Cambridge”. Prin implementarea acestui curs, IHB devine unul dintre cele doar două centre autorizate de Cambridge Assessment English să organizeze CELTA în România. (CELTA este cel mai larg recunoscut curs intensiv de metodologie pentru formarea profesorilor de engleză ca limbă secundară, cu durata de patru săptămâni.)

 

Premiul acordat nouă de iStudy ne onorează şi, desigur, ne obligă: ne convinge că munca bine făcută îşi primeşte răsplata cuvenită şi că fiecare dram de pasiune, de seriozitate şi de devotament pus în ceea ce facem dă negreşit roade bune pentru oamenii care sunt cei mai importanţi pentru noi – cursanţii noştri. Vom continua să le fim buni îndrumători în procesul de învăţare în care s-au angajat.

 

Mulţumim tuturor cursanţilor, angajaţilor şi managerilor IHB care au făcut posibilă obţinerea acestui premiu!

 

Surse

www.istudy-guide.com

www.romania-insider.com

About Author

Related posts