Metoda de predare

Metoda de predare

img

Pe măsură ce parcurg sistemul de educație formală, copiii au nevoie să dobândească mult mai multe cunoştinţe decât cele oferite de curricula școlară. Ei au nevoie ca, la sfârşitul şcolii, să fie  “echipați” să facă față provocărilor unei lumi în continuă schimbare. Acest lucru presupune dezvoltarea unei întregi serii de abilități de viaţă precum rezolvarea problemelor și luarea deciziilor, care le permit ulterior tinerilor să acceseze şi aplice cunoştinţele predate la şcoală.

Astfel, atunci când predarea unei limbi străine include, pe lângă conţinutul strict lingvistic, şi provocări cognitive, copiii se simt dublu stimulaţi să îşi însuşească, laolaltă cu cunoştinţele de limbă, şi cunoştinţele despre abilităţi de viaţă implicite metodei.

Noi, la English Kids Academy, adăugăm o provocare cognitivă în cursurile noastre de limba engleză, propunându-ne să  obţinem un nivel foarte ridicat de implicare și provocare a copiilor. Prin asta dezvoltăm abilități de viață cuprinzătoare, cum ar fi:

  • evaluarea unei informații noi

  • înțelegerea unei noi probleme de viață

  • găsirea unei modalități de abordare a unei astfel de probleme

  • evaluarea succesului abordării

English Kids Academy

img

Împletind experiența de predare de aproape 65 ani a specialiștilor International House World Organisation cu teoria inteligențelor multiple definită de profesorul dr. Howard Gardner, la English Kids Academy, pe durata unui an şcolar copiii sunt expuși mai multor strategii de predare iar abilitatea lor de învățare este dezvoltată.

Învăţare eficientă

În fiecare lecție folosim o gamă variată de activităţi prin care caracteristici ale inteligențelor multiple se interconectează, oferind o bază de conexiuni neuronale mai amplă, pe care se poate dezvolta o învățare de calitate și mai ales o ȋnvăţare eficientă.

Lecții deschise

Pentru a putea fi și dumneavoastră martori la acest proces special de învățare al limbii engleze, vă invităm la lecții deschise în care să puteți cunoaște direct metodele de lucru folosite și chiar modalități prin care puteți antrena potențialul de învățare al fiecărui copil.

Sistem de raportare permanent

Prin sistemul de raportare permanent (fie prin email, fie la sfârșitul fiecărei lecții, prin raport individual de progres sau prin întâlniri individuale cu profesorii și coordonatorii de cursuri), sunteți oricând la curent cu evoluția procesului de învățare.

Pentru mai multe detalii

NU EZITAȚI SĂ NE CONTACTAȚI

CONTACT