Garanția Unică EKA

EKA – Copilul tău ia certificatul Cambridge sau îți dăm banii înapoi!

English Kids Academy oferă, în premieră în România, garanția succesului în învățarea limbii engleze.

Cursurile de engleză EKA, față în față, hybrid sau online, au drept scop dezvoltarea abilităților de comunicare: îmbogățirea vocabularului, ușurința și fluența în vorbire, creșterea capacității de înțelegere. În plus, dezvoltă inteligența emoțională și socială, capacitează memoria, cultivă creativitatea și gândirea critică, sporesc încrederea în sine și puterea de a lua decizii-toate acestea ducând la rezultate excelente la examenele Camrbridge de limba engleză.

În EKA am reușit să menținem eficiența învățării limbii engleze și odată cu trecerea în mediul online: rezultatele elevilor noștri la examenele Cambridge din sesiunea iunie 2020 au fost excelente: 100% promovabilitate la toate nivelurile: YLE, KET, PET, FCE, CAE!

În plină pandemie, ne reafirmăm pasiunea pentru educație și ne pregătim constructiv pentru viitor. Am investit în tehnologii noi, am creat condițiile pentru un nou format de curs, cel hibrid și ne-am antrenat intens. Avem încredere în eforturile noastre și ale elevilor noștri de învățare și de aceea ne reînnoim angajamentul față de fiecare părinte într-o formulă unică în România: oferim garanția fermă şi clară că investiția în educația copilului dvs. are succes,indiferent de formatul cursului de engleză pe care îl alegeți în această perioadă, hibrid sau online: dacă la finalul cursului 2020-2021 copilul dvs. nu va promova examenul Cambridge recomandat de EKA, vă returnăm costul cursului pentru întregul an academic.

Înscrieţi-vă acum copilul la singurul centru de predare a limbii engleze din România care vă garantează succesul învățării.

EKA – Copilul tău ia certificatul Cambridge sau îți dăm banii înapoi!

Contactează-ne ACUM pentru a-ţi rezerva locul.

Sună-ne acum la  0723 900 204
Aprob stocarea datelor mele conform Politicii de confidențialitate