Cursuri intensive liceeni

Cursuri intensive liceeni

img

Vara aceasta suntem alături de copiii și adolescenţii care doresc să-şi fructifice cunoştinţele de engleză învăţând noţiuni noi chiar de acasă, într-un mediu relaxant, motivant şi, nu în ultimul rând, distractiv. Cursurile noastre intensive se mută, așadar, față în față la distanță în mediul virtual.

La English Teens Academy ştim că predarea limbii engleze adolescenţilor trebuie să fie diferită de predarea la copii.

La această vârstă, adolescenţii se văd pe sine mai autonomi, învaţă să se cunoască, află care le sunt valorile sau abilităţile.

De aceea, cursurile noastre de limba engleză pentru liceeni sunt concepute să stimuleze potențialul fiecărui participant, oferindu-le acestora oportunitatea de a dezvolta abilități utile pentru viitorul lor, cum ar fi gândirea critică, capacitatea de a soluţiona probleme, abilităţile de prezentare sau aptitudinile de lucru în echipă – toate acestea într-un mediu care să le stimuleze în permanenţă creativitatea și spiritul inovator.

Informații cursuri
29 iunie - 10 iulie (20 ore)

Journey to the center of the Earth and back

În acest curs tematic, facem echipă, ne îmbarcăm pe nava English Kids Academy, ne prindem centurile și coborâm spre centrul pământului. Dar ne întoarcem în siguranță!

Deseori, copiii ne adresează multe întrebări din pură curiozitate sau din dorința de cunoaștere. Cum funcționează Universul? De ce avem nevoie de soare? De ce este fierbinte centrul pământului? Cum se formează vulcanii și de ce erup? Ce produce un seism? Dar de ce Terra se numește și Planeta Albastră? Există viață pe alte planete?

Explorează, Experimentează, Descoperă și Află răspunsuri la multe din aceste întrebări alături de membrii echipajului nostru!

13 - 24 iulie (20 ore)

Connect online and offline

Termenul internet provine din împreunarea parțială a două cuvinte din limba engleză: interconnected (interconectat) și network (rețea). În aceste vremuri puternic digitalizate, la English Kids Academy ne amintim să păstrăm echilibrul. De aceea, pe parcursul acestui modul, copiii vor învăța cum să folosească internetul și tehnologia conform vârstei.

Vor fi conectați online la această sursă inepuizabilă de informații, vor explora subiecte de interes pentru ei și vor pleca din lecții cu idei și instrumente de învățare. Vor pune în balanță oportunitățile pe care le oferă mediul online și cel offline, vor face diferite proiecte și se vor conecta unii cu ceilalți într-o rețea a prieteniei.

27 iulie - 7 august (20 ore)

Picture this

Auzim deseori proverbul O imagine valorează cât o mie de cuvinte, dar ce se ascunde de fapt în fiecare imagine? Trăim într-o lume cu stimuli vizuali la tot pasul, iar imaginile în sine au devenit o manieră de comunicare.

În învățare, dezvoltăm abilități de citire, ascultare, scriere și vorbire, dar sunt multe țări care au introdus deja în programa școlară și interpretarea/ reprezentarea vizuală. Cu alte cuvinte, un proces activ de înțelegere a mijloacelor vizuale, precum televiziune, imagini publicitare, filme, diagrame, simboluri, fotografii, videoclipuri, dramă, desene, sculptură și tablouri. Vizualizarea înseamnă citire – analizarea, evaluarea și aprecierea textelor vizuale (Kieran Donaghy).

În acest modul, copiii își vor privi, se vor gândi, vor specula, se vor mira, vor interpreta, iar data viitoare când li se va înfățișa o imagine în fața ochilor, în mintea lor se va afla tot înțelesul acelor o mie de cuvinte.

10 - 21 august (20 ore)

How it’s made

V-ați întrebat vreodată cum sunt de fapt create obiectele pe care le folosim zilnic? Timp de două săptămâni, copiii vor fi martori și vor pune sub lupa cunoașterii obiecte precum: pasta de dinți, guma de ros sau magneții.

Vor afla ce e în spatele obiectelor pe care noi le folosim fără să ne gândim o secundă la procesul complex de producere a acestora.

Copiii vor fi „în spatele scenei”, pentru a explora fabrici din lumea largă și procese tehnologice de ultimă oră care transformă materii prime în materiale, sau obiecte care ne fac viața atât de ușoară și frumoasă.  (bazat pe seria How it’s made a Discovery Channel)

24 august - 4 septembrie (20 ore)

My SUPERpowers

Cu siguranță fiecare dintre noi și-a dorit la un moment dat să aibă o SUPERputere. Iar în copilărie, visăm să fim asemenea eroilor pe care-i admirăm – să putem zbura, să ridicăm obiecte foarte grele, să devenim invizibili sau să învingem forțele răului. Fie că vorbim de benzi desenate, cărți, filme sau, pur și simplu, viața noastră de zi cu zi, SUPEReroii sunt la tot pasul.

În acest curs, copiii vor învăța despre personaje clasice, mai mult sau mai puțin cunoscute, despre înfățișarea, resursele și abilitățile lor, dar vor descoperi și ce se ascunde în spatele fiecărei povești cu supereroi.

În plus, vor trece din sfera imaginarului în realitatea ce-i înconjoară și vor învăța despre ”puterile” pe care le au chiar ei.

7 - 11 septembrie (10 ore)

Learn with your….F.R.I.E.N.D.S

În cadrul acestui nou curs intensiv de vară copiii vor avea ocazia să învețe și să exerseze limba engleză cu ajutorul celei mai cunoscute găști de prieteni. Nu, nu e vorba de Gașca Zurli, au crescut și ei și acum au cont de Netflix.

Este vorba despre iubitele personaje din celebrul serial F.R.I.E.N.D.S. Monica, Chandler, Joey, Rachel, Ross și Phoebe sunt o sursă inepuizabilă de limbaj informal, expersii idiomatice și alte noțiuni cu ajutorul cărora copiii își vor îmbunătăți nu doar pronunția, dar și fluența și naturalețea exprimării în limba engleză.

Cine știe? Poate următoarea vacanță îi va duce direct în New York și atunci vor fi pregătiți să converseze precum localnicii și își vor aminti de Central Park și cafeneaua Central Perk. Acest curs intensiv este scuza perfectă pentru a viziona un serial, a învăța ceva nou și a te distra!

Pentru întrebări sau nelămuriri vă rugăm să ne contactați la 0723 900 204 sau [email protected].

Rezervă acum un loc la cursurile academice EKA 2020 – 2021.

Cursuri intensive de vară – Teens

Categorie: