Cursuri intensive engleză școlari (8 – 14 ani)

Cursuri intensive engleză școlari (8 – 14 ani)

Intervale orare: 11.30 - 13.30, 15.00-17.00; Online

FORMULAR DE ÎNSCRIERE
img
(28 iunie- 9 iulie)

Guardians of the Planet

De ce Terra se numește „Planeta Albastră”? De ce este fierbinte centrul pământului? Cum se formează vulcanii și de ce erup? Ce produce un ciclon? Terra freamătă de viaţă. Şi aşa trebuie s-o şi păstrăm! La acest curs, copiii fac cunoştinţă cu miriadele de forme de viaţă de pe Pământ, dar învaţă şi despre consecinţele poluării, despre efectele diverselor materiale asupra Naturii, despre cum pot contribui ei înşişi la păstrarea acestui fantastic Acasă planetar de al cărui viitor trebuie să se îngrijească.

12 – 23 iulie

I am as big as a superhero

Orice copil visează, la un moment dat, să fie ca eroii pe care îi admiră: să poată zbura, să ridice un zgârie-nori în palmă, să îngenuncheze forţele răului…  Fie că vorbim de benzi desenate, cărți, filme sau viața imaginară, SUPEReroii sunt pretutindeni, în copilărie. La acest curs, copiii vor învăța despre ei: cum arată, ce puteri au, ce peripeţii trăiesc. Apoi vom trece din sfera imaginarului în realitatea înconjurătoare și copiii îşi vor descoperi propriile puteri: super-emoții, super-abilități de care, poate, nu sunt conştienţi încă, dar care pot da naştere super-eroului, super OMULUI ascuns în fiecare dintre noi!

26 iulie – 6 august

Music is my way of life

Lucrăm şi învăţăm ascultând-o. Călătorim cu ea, ne exprimăm stări, visuri şi idei prin ea. Muzica e una dintre puținele activități care presupun folosirea întregului creier. De aceea are un rol esenţial în educarea copiilor. La acest curs, copiii vor descoperi cum se produce minunăţia numită „muzică”: ce ritmuri o susţin, ce sunete o alcătuiesc, ce conexiuni şi rezonanţe trezeşte ea în corp şi în creier? Cu muzicalul şi kinestezicul astfel puse la treabă, nu ne mai trebuie decât versurile, pentru ca abilităţile lingvistice să înflorească şi ele. Şi-aşa, din aproape în aproape, învăţăm engleza… fredonând!

9 - 20 august

Mad science

Cum sunt de fapt alcătuite obiectele pe care le folosim zilnic? Pasta de dinţi, guma de mestecat, magneţii. Sau chiar organismul nostru. Timp de două săptămâni, copiii vor pune sub lupa cunoașterii şi vor cerceta „de ce-ul” lucrurilor şi fenomenelor care ne compun realitatea. De la invenţii de tot felul la mistere ale naturii, dar şi la universul interior, vom etala vasta lume a ştiinţei sub privirile curioase ale celor mici, vom iscodi „în spatele scenei” pentru a înţelege tehnologii, a afla despre mecanisme – pe scurt, pentru a „prevala” fărâme de minunăţie din universul care ne este Casă.

23 august - 3 septembrie

To be or not to be

„A fost odată ca niciodată…” Așa încep majoritatea istorisirilor, trimiţându-ne  visători la un timp de basm. Dar ce-ar fi ca basmul să se petreacă chiar acum? În acest modul, copiii aduc în prezent aceste povești, opere, piese de teatru, le modelează şi le dau viaţă. Apoi, fie că e vorba de Harry Potter, Auggie din „Wonder” sau Omul de Tinichea („Vrăjitorul din Oz”), poveștile pot fi şi rescrise. De ce n-ar avea un alt sfârşit? Suntem liberi să le reconfigurăm, doar cu imaginaţia la orizont! Şi cu temeritate în interpretarea rolului, cu entuziasm în interacţiune, cu engleza frumos aşezată în intonaţii expresive.

Pentru întrebări sau nelămuriri vă rugăm să ne contactați la 0723 900 204 sau [email protected].

Rezervă acum un loc la cursurile academice EKA 2020 – 2021.

Cursuri intensive de vară – Young Learners

Categorie: