Cursuri intensive engleză preșcolari (4 – 7 ani)

Cursuri intensive engleză preșcolari (4 - 7 ani)

Intervale orare: 9.00 - 11.00,17.15 - 19.15; față în față

FORMULAR DE ÎNSCRIERE
img
(28 iunie- 9 iulie)

Guardians of the Planet

De ce Terra se numește „Planeta Albastră”? De ce este fierbinte centrul pământului? Cum se formează vulcanii și de ce erup? Ce produce un ciclon? Terra freamătă de viaţă. Şi aşa trebuie s-o şi păstrăm! La acest curs, copiii fac cunoştinţă cu miriadele de forme de viaţă de pe Pământ, dar învaţă şi despre consecinţele poluării, despre efectele diverselor materiale asupra Naturii, despre cum pot contribui ei înşişi la păstrarea acestui fantastic Acasă planetar de al cărui viitor trebuie să se îngrijească.

12 – 23 iulie

I am as big as a superhero

Orice copil visează, la un moment dat, să fie ca eroii pe care îi admiră: să poată zbura, să ridice un zgârie-nori în palmă, să îngenuncheze forţele răului…  Fie că vorbim de benzi desenate, cărți, filme sau viața imaginară, SUPEReroii sunt pretutindeni, în copilărie. La acest curs, copiii vor învăța despre ei: cum arată, ce puteri au, ce peripeţii trăiesc. Apoi vom trece din sfera imaginarului în realitatea înconjurătoare și copiii îşi vor descoperi propriile puteri: super-emoții, super-abilități de care, poate, nu sunt conştienţi încă, dar care pot da naştere super-eroului, super OMULUI ascuns în fiecare dintre noi!

26 iulie – 6 august

Sing and play

Muzica. Una dintre puţinele activităţi care presupun folosirea întregului creier. Şi care, în consecinţă, influenţează modul în care învăţăm. Muzica are un rol esențial în educarea copiilor: prin sunete, ei învaţă să îşi exprime stări, sentimente, idei, poate chiar visuri. Şi-aşa, pe ritm, cu melodii, mişcare şi cântat la instrumente muzicale, învățăm engleza fără să ne dăm seama. Deoarece kinestezicul activează conexiuni care impulsionează abilităţile lingvistice. Dezvoltare armonioasă? Absolut. În cel mai pur sens!

9 – 20 august

Holiday fun

Care e prima preocupare a copiilor? Cea mai serioasă treabă a lor? Joaca, bineînțeles! Pentru ei, lumea este un mare teren de joacă, plin de posibilităţi! Iar când combinăm activitatea aceasta cu ideea de vacanţă… se lasă cu distracţie, creativitate şi călătorii spre fel de fel de destinaţii – de la clasicul parc la alte culturi și țări. La acest curs îi invităm pe copii să-și petreacă vacanța în engleză, învățând despre diversele locuri unde putem călători, despre ce punem în bagaje, cum ne pregătim pentru vremea de acolo, ce vizităm și explorăm, ce delicii savurăm și ce prietenii legăm. Gata de joacă? Îmbarcarea!

23 august – 3 septembrie

Cartoon worlds

Lumea filmelor și a desenelor animate a fost mereu una perfectă pentru copii. Pentru că le conferă libertatea de a se duce peste tot! Așa cum însuși Einstein frumos a spus, „Logica te va duce din punctul A în punctul B. Imaginaţia te va duce oriunde”. Şi exact asta ne propunem, la curs! Folosindu-ne de puterea imaginației, vom descoperi lumi de pe tărâmul fanteziei, ne vom lăsa inspirați de povești, desene, clipuri, fire narative și personaje nemaipomenite care ne vor îmbogăți nu doar engleza, ci și felul de a fi!

Pentru întrebări sau nelămuriri vă rugăm să ne contactați la 0723 900 204 sau [email protected].

Rezervă acum un loc la cursurile academice EKA 2020 – 2021.

Cursuri intensive de vară – Very Young Learners

Categorie: