Cursuri intensive 4-7 ani

Cursuri intensive 4-7 ani

Vara aceasta suntem alături de copiii și adolescenţii care doresc să-şi fructifice cunoştinţele de engleză învăţând noţiuni noi chiar de acasă, într-un mediu relaxant, motivant şi, nu în ultimul rând, distractiv. Cursurile noastre intensive se mută, așadar, față în față la distanță în mediul virtual.

Informații cursuri
img
29 iunie - 10 iulie (20 ore)

Journey to the center of the Earth and back

În acest curs tematic, facem echipă, ne îmbarcăm pe nava English Kids Academy, ne prindem centurile și coborâm spre centrul pământului. Dar ne întoarcem în siguranță!

Deseori, copiii ne adresează multe întrebări din pură curiozitate sau din dorința de cunoaștere. Cum funcționează Universul? De ce avem nevoie de soare? De ce este fierbinte centrul pământului? Cum se formează vulcanii și de ce erup? Ce produce un seism? Dar de ce Terra se numește și Planeta Albastră? Există viață pe alte planete?

Explorează, Experimentează, Descoperă și Află răspunsuri la multe din aceste întrebări alături de membrii echipajului nostru!

13 - 24 iulie (20 ore)

Emotions matter

Mulți dintre noi am avut diferite experiențe în care anumite emoții s-au dovedit mai degrabă un obstacol, un inamic în calea succesului. Tristețea, furia, frica poate ne-au împiedicat să ne realizăm scopurile sau să stabilim relații normale cu ceilalți.

În acest context se ridică următoarele întrebări: Care este rolul emoțiilor în viață noastră? Sunt ele utile? Putem fi prieteni cu ele? Emoțiile joacă un rol important în cum gândim și acționăm.

În acest curs învățăm împreună cu cei mici și mari: ce înseamnă emoțiile, cum le recunoaștem, cum alegem să le exprimăm, cum ne afectează corpul, comportamentul și motivația. Vom exersa împreună diferite strategii de identificare și exprimare a emoțiilor pentru a ne putea îndeplini nevoile, obiectivele și, de ce nu, visurile!

Ne vom dezvolta inteligența emoțională prin mișcare, jocuri pentru minte, jocuri de rol, (mini) prezentări tematice și multe alte activități care să ne îmbunătățească atenția, comportamentul și să stimuleze învățarea.

27 iulie - 7 august (20 ore)

Oh, the stories we'll tell!

A fost odată ca niciodată…un băiețel pe care îl chema Pinocchio. Cred că toți copiii știu continuarea acestei povești, însă ce-ar fi dacă Pinocchio și alte personaje îndrăgite ar pleca în noi aventuri? De exemplu, s-ar întâlni cu Batman sau cu Spiderman, cu Vrăjitorul din Oz sau cu Scufița Roșie, și poveștile s-ar rescrie.

În acest curs, le propupunem copiilor o astfel de abordare în a spune și a asculta povești, stimulându-le, astfel, imaginația. Suntem la un pas distanță de această lume nouă. Ce spuneți? Acceptați provocarea?

10 - 21 august (20 ore)

Go green

Imaginați-vă o lume în care fiecare dintre noi este conștient de cât de mult poate să polueze orice bucațică de plastic. Cu toții știm ce să facem cu ea, unde să o punem. Mai mult de atât, știm cu adevărat valoarea unei bucăți de hârtie si cât de mult i-a luat copacului până să poată să ne-o dea. 😊 Sună utopic? Noi credem ca e posibi!

În acest curs copiii vor învăța despre importanța reciclării, efectul fiecărui tip de material în natură, vor afla depre produsele care se pot refolosi pentru a nu utiliza materie primă nouă și cum asta duce la protejarea naturii și a vieții.

24 august - 4 septembrie (20 ore)

My SUPERpowers

Cu siguranță fiecare dintre noi și-a dorit la un moment dat să aibă o SUPERputere. Iar în copilărie, visăm să fim asemenea eroilor pe care-i admirăm – să putem zbura, să ridicăm obiecte foarte grele, să devenim invizibili sau să învingem forțele răului. Fie că vorbim de benzi desenate, cărți, filme sau, pur și simplu, viața noastră de zi cu zi, SUPEReroii sunt la tot pasul.

În acest curs, copiii vor învăța despre personaje clasice, mai mult sau mai puțin cunoscute, despre înfățișarea, resursele și abilitățile lor, dar vor descoperi și ce se ascunde în spatele fiecărei povești cu supereroi. În plus, vor trece din sfera imaginarului în realitatea ce-i înconjoară și vor învăța despre ”puterile” pe care le au chiar ei.

7 - 11 septembrie (10 ore)

The beauty in nature

Pe copii nu-i nevoie să-i înveţe nimeni nimic despre minuni! Au nevoie doar de prilejuri de a păşi pe tărâmul minunilor, întrucât paşii îi vor face ei înşişi. Natură este peste tot, trebuie doar să învățăm să o vedem!

Ea poate avea un efect profund asupra simțurilor noastre, astfel că în acest curs, copiii vor călătorii în lumea plantelor, a copacilor, a animalelor din cele mai îndepărtate timpuri până în momentul prezent, în locuri spectaculoase de pe planetă – de la pădurea tropicală Amazon, până la lumea strălucitoare sub gheața arctică, pentru a descoperi și a afla cât mai mult despre lumea în care trăiesc.

Pentru întrebări sau nelămuriri vă rugăm să ne contactați la 0723 900 204 sau [email protected].

Rezervă acum un loc la cursurile academice EKA 2020 – 2021.

Cursuri intensive de vară – Very Young Learners

Categorie: