Cursuri intensive 8 – 14 ani

Cursuri intensive 8 – 14 ani

Vara aceasta suntem alături de copiii și adolescenţii care doresc să-şi fructifice cunoştinţele de engleză învăţând noţiuni noi chiar de acasă, într-un mediu relaxant, motivant şi, nu în ultimul rând, distractiv. Cursurile noastre intensive se mută, așadar, față în față la distanță în mediul virtual.

Informații cursuri
img
29 iunie - 10 iulie (20 ore)

Journey to the center of the Earth and back

În acest curs tematic, facem echipă, ne îmbarcăm pe nava English Kids Academy, ne prindem centurile și coborâm spre centrul pământului. Dar ne întoarcem în siguranță!

Deseori, copiii ne adresează multe întrebări din pură curiozitate sau din dorința de cunoaștere. Cum funcționează Universul? De ce avem nevoie de soare? De ce este fierbinte centrul pământului? Cum se formează vulcanii și de ce erup? Ce produce un seism? Dar de ce Terra se numește și Planeta Albastră? Există viață pe alte planete?

Explorează, Experimentează, Descoperă și Află răspunsuri la multe din aceste întrebări alături de membrii echipajului nostru!

13 - 24 iulie (20 ore)

Emotions matter

Mulți dintre noi am avut diferite experiențe în care anumite emoții s-au dovedit mai degrabă un obstacol, un inamic în calea succesului. Tristețea, furia, frica poate ne-au împiedicat să ne realizăm scopurile sau să stabilim relații normale cu ceilalți.

În acest context se ridică următoarele întrebări: Care este rolul emoțiilor în viață noastră? Sunt ele utile? Putem fi prieteni cu ele? Emoțiile joacă un rol important în cum gândim și acționăm.

În acest curs învățăm împreună cu cei mici și mari: ce înseamnă emoțiile, cum le recunoaștem, cum alegem să le exprimăm, cum ne afectează corpul, comportamentul și motivația. Vom exersa împreună diferite strategii de identificare și exprimare a emoțiilor pentru a ne putea îndeplini nevoile, obiectivele și, de ce nu, visurile!

Ne vom dezvolta inteligența emoțională prin mișcare, jocuri pentru minte, jocuri de rol, (mini) prezentări tematice și multe alte activități care să ne îmbunătățească atenția, comportamentul și să stimuleze învățarea.

27 iulie - 7 august (20 ore)

Picture this

Auzim deseori proverbul O imagine valorează cât o mie de cuvinte, dar ce se ascunde de fapt în fiecare imagine? Trăim într-o lume cu stimuli vizuali la tot pasul, iar imaginile în sine au devenit o manieră de comunicare. În învățare, dezvoltăm abilități de citire, ascultare, scriere și vorbire, dar sunt multe țări care au introdus deja în programa școlară și interpretarea/ reprezentarea vizuală.

Cu alte cuvinte, un proces activ de înțelegere a mijloacelor vizuale, precum televiziune, imagini publicitare, filme, diagrame, simboluri, fotografii, videoclipuri, dramă, desene, sculptură și tablouri. Vizualizarea înseamnă citire – analizarea, evaluarea și aprecierea textelor vizuale (Kieran Donaghy).

În acest modul, copiii își vor privi, se vor gândi, vor specula, se vor mira, vor interpreta, iar data viitoare când li se va înfățișa o imagine în fața ochilor, în mintea lor se va afla tot înțelesul acelor o mie de cuvinte.

10 - 21 august (20 ore)

How it’s made

V-ați întrebat vreodată cum sunt de fapt create obiectele pe care le folosim zilnic? Timp de două săptămâni, copiii vor fi martori și vor pune sub lupa cunoașterii obiecte precum: pasta de dinți, guma de ros sau magneții.

Vor afla ce e în spatele obiectelor pe care noi le folosim fără să ne gândim o secundă la procesul complex de producere a acestora.

Copiii vor fi „în spatele scenei”, pentru a explora fabrici din lumea largă și procese tehnologice de ultimă oră care transformă materii prime în materiale, sau obiecte care ne fac viața atât de ușoară și frumoasă.  (bazat pe seria How it’s made a Discovery Channel)

24 august - 4 septembrie (20 ore)

My SUPERpowers

Cu siguranță fiecare dintre noi și-a dorit la un moment dat să aibă o SUPERputere. Iar în copilărie, visăm să fim asemenea eroilor pe care-i admirăm – să putem zbura, să ridicăm obiecte foarte grele, să devenim invizibili sau să învingem forțele răului. Fie că vorbim de benzi desenate, cărți, filme sau, pur și simplu, viața noastră de zi cu zi, SUPEReroii sunt la tot pasul.

În acest curs, copiii vor învăța despre personaje clasice, mai mult sau mai puțin cunoscute, despre înfățișarea, resursele și abilitățile lor, dar vor descoperi și ce se ascunde în spatele fiecărei povești cu supereroi.

În plus, vor trece din sfera imaginarului în realitatea ce-i înconjoară și vor învăța despre ”puterile” pe care le au chiar ei.

7 - 11 septembrie (10 ore)

Go green

Jocurile reprezintă maniera prin care atenția copiilor este captată necondiționat. Timp de o săptămână, copiii vor profita cât se poate de mult, de tot ceea ce oferă jocurile, vor învăța vocabular nou și se vor distra realizând propriile jocuri și reguli. De asemenea, vor exersa maniere eficiente de a da instrucțiuni și își vor dezvolta și abilitățile kinestezice, învățarea fiind facilitată de mișcare.

Pentru întrebări sau nelămuriri vă rugăm să ne contactați la 0723 900 204 sau [email protected].

Rezervă acum un loc la cursurile academice EKA 2020 – 2021.

Cursuri intensive de vară – Young Learners

Categorie: