Data:

27 martie 2020

Locație:

sala mare de conferințe English Kids Academy

Vă invităm la Partea a II-a a conferinței-atelier:

GRIT – puterea pasiunii și a perseverenței

(vineri, 27 martie, orele 18:00 – 20:00):

Ce este GRIT și de ce e important?

Cum putem măsura GRIT?

GRIT și maturizarea

Ce au în comun cele mai perseverente și pline de pasiune persoane?

Cum putem dezvolta GRIT: în noi și în copiii noștri?

Locația: sala mare de conferințe English Kids Academy

(T-Center, Str. Lănăriei nr. 93-95, etaj 1)

Argument:

„De ce unele persoane reușesc mai mult decât altele care au același nivel de inteligență? În plus față de abilitățile cognitive, persoanele care obțin realizări însemnate prezintă o serie de atribute care vor include cel mai probabil creativitatea, vigoarea, inteligența emoțională, charisma, încrederea în sine, stabilitatea emoțională și alte calități pozitive. A priori, unele calități par mai importante decât altele pentru anumite vocații. Totuși, unele trăsături ar putea fi esențiale pentru a obține realizări indiferent de domeniu. Noi sugerăm că trăsătura de personalitate pe care o au în comun  liderii din orice domeniu este: GRIT.”

Angela Duckworth – profesor la University of Pennsylvania, creatoarea termenului GRIT și autoarea cărții cu același titlu.

 

Conferința-atelier este susţinută de Mihai Laurenţiu Gânj – unul din fondatorii IH Bucharest (de 10 ani liderul cursurilor de limba engleză din România), English Kids Academy și FasTracKids România (câștigătorul Premiului de Excelență la categoria “Cursuri pentru copii” acordat de Radio Itsy Bitsy în ian. 2016). A  fost desemnat antreprenorul anului 2010 în România de către HR Club România. Este inspector în cadrul International House World Organisation din Londra, consultant în dezvoltarea relațiilor umane în curs de validare de Institutul ESPERE din Paris și trainer calificat de Transformational Psychology Institute din Bergen, Olanda. Absovent al cursului Positive Psychology: Character, Grit and Research Methods, susținut chiar de către Angela Duckworth, University of Pennsylvania, USA.

 

Vă așteptăm cu drag !

Echipa IH și English Kids Academy

 

*Participarea la eveniment este gratuită în limita locurilor disponibile!

Aprob stocarea datelor mele conform Politicii de confidențialitate